Merhabalar,
eskiden birikte olduğum kişi ayrılığımızın akabinde 6 adet suçla beni suçlayarak dava açtı.
bu davalar
1-birlikte internete koyduğumuz fotğraflar için (kişisel verileri izinsiz ele geçirme) beraat ettim
2-fotoğraflarını başkalarına göstereceğimi söyleyerek şantaj yaptığımı ileri sürdü (beraat ettim)
3-kendisini dövdüğümü ve bu sebeple kasten yaralama suçunu işlediğimi söyledi (beraat ettim)
Mahkeme ancak ayrılık süresince 1-2 gün boyunca karşılıklı sinirli kavga mesajlarını göstererek tehdit ve hakaret suçlarını işlediğim kanısına vardı ve 15 gün idari para cezası ve bunun da hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.
iddiacının hiçbir delile dayanmayan ve delil diyerek sunduğu ancak TİB den istenilen telefon kayıtlarımızda mahkemeye fotoğraf olarak verilen SMS'in tarih ve saat olarak hiç bir dayanağı yokken, bir tane (BİR TANE) mesajda geçen sevişme kelimesi nedeniyle de yine cinsel taciz konusunda 15 gün idari para (hükmünaçıklanmasının geri bırakılması) yni 3 yıl beraber yaşayıp yüzlerrce sayfa sevişmeden bahseden bir çiftten erkek olanı kaydı bile bulunmayan bir SMS fotoğrafı neticesinde BİR kelime ile cezalandırılma aşamasına gelmektedir.

şimdi :
çoktan seçmeli suç üreterek karşısındakini kendince cezalandırmaya çalışan bu kişi sanırım TCK 267 ve TCK271 ve TCK 272 ye göre suç işlemiş olduğunu tahmin etmekteyim. özellikle 3 adet beraat kararlarının her birisi bu 3 suç için ayrı ayrı temel oluşturacaktır diye düşünüyorum
ayrıca maddi manevi tazminat aşaması ve konunu geneli için kıymetli düşüncelerinizi rica edebilir miyim ?
Çok teşekkürler