Merhabalar hukukçu arkadaşlarım, Benim annemle babam boşandı evlilerken anneme dedemden miras kalan evde ananemle oturuyorduk. Biz hala bu evde oturuyoruz babam önceden bu evin kombisini ve bahçe tadilatlarını yaptırmıştı boşandıktan sonra bunların parasını almak için anneme dava açtı ve kazandı. Bu tadilatların parasını annemle birlikte ödemişlerdi ve babam ananemin evinde 25 yıl oturup hic kira ödemedi nasıl oldu bilmiyorum ama bu davayı kazandı. Annemin emekli maaşı kesiliyor annem sadece 300 tl alıyor evimizde çalışan yok bende babamla görüşmüyorum daha doğrusu o beni istemiyor. Eve haciz koydurmuş dedemden yadigar evimiz satılacak borç 15 bin olarak biçilmiş ve biz bunu taksitle bile olsa imkanı yok ödeyemeyiz ben parasızlıktan evlenemiyorum. Annem kararı temyize gönderdi henüz sonuç gelmedi gelmeden bile ev satılabiliyormuş paramız olmadığı için avukatta tutamadık. Allah rızası için bi yardım edin ne yapmamız lazım nasıl bir yol izleyebiliriz adam bana babalık yapmıyor dedemden kalan evi sattırmaya çalışıyor bu ev satılırsa perişan oluruz Allah korusun ananemin ölümüne sebep olur yalvarırım bi yol gösterin evimiz gidecek. Şimdiden çok teşekkür ederim hayirlı ramazanlar.