Arkadaşlar ekim 2013 te eski yönetimden toplantı yapılarak yönetimi boşta kalmasın diye yönetici olarak seçildim. (43 dairelik site)
Soru 1.) Yönetici seçilirken toplantıya gelenleri 4a kağıda katılanları isim soyisim imzalı şekilde alınmıştı (eski yönetim tarafından) yarıdan fazla katılım var
2.) Toplantı yapıldı toplantıda yeni yönetici seçilememesinden dolayı yönetimi devir aldık oy çokluğuyla (toplantıya katılanların hepsi kabul etti)
3.) Yalınız toplantıda alınan kararlar - toplantıya katılanların imzaları- yeni yönetimin seçilmesi bunların hepsi A4 kağıdında karar defterine yazılmadı
4.) Ben yönetimi devrederken Karar defterinde olmayan imzalar ve alınan kararlar ben yönetimi devrederken sorun olurmu
5.) son sorumda Yönetici seçilirken bu kişi yönetici olsun diye kimseden imza alınmadı sadece kabul edenler etmeyenler el kaldırdı yazılı bir belge yok.
Bu şekilde yönetimi nasıl devredebilirim. (eski yönetimde hiçbir evrak defteri tutanakla teslim almadım getirdiler eski yönetimin dediler aldım)