1972 KARA HARBOKULU MEZUNU SUBAY İKEN; RAHATSIZLIĞIM NEDENİYLE GİTTİĞİM GÜLHANE ASKERİ TIP AKADEMİSİNDE: TEDAVİSİ OLMAYAN ROMATOİD SPONDİLİT TEŞHİSİ KONDU. MALÜLİYET HAKKIM SAKLI KALMAK KOŞULUYLA YARDIMCI SINIFA AYRILMIŞTIM. Şikayetlerimin daha uzun yıllar sürmesi nedeniyle Malulen emekliliğimi isteyip 1978 yılında emekliye ayrıldım. Alternatif tıp ve her türlü bitkisel tedaviler sonucu hatalığımı yendim. Bu arada bozulan moralim ve yaşadığım stresler nedeniyle yuvam yıkıldı. 1980 ihtilal sonrası müracaat ettiğim Devlet başkanlığından da olumsuz cevap alınca Kaderime boyun eğdim. 1990 yılında müracaat ettiğim TRT Genel Müdürlüğüne güvenlik şefi olarak kabul edilince sağlık raporu istendi. Aldığım sağlık raporuna Emekli sandığı genel müdürlüğü itiraz etti. Askeri hastanenin verdiği çürük raporuyla uyumsuzluk var diye beni İBNİ SİNA HASTANESİ PROF.KURULUNA SEVK ETTİ. iBNİ SİNA HASTANESİNDEN tam sağlam raporu alarak göreve başladım. O günkü mevzuata göre Gülhane askeri hastanesinin raporlarına itiraz hakkım olmadığı için hiç bir işlem yapamadım. Özel hayatım ve çalışma hayatımı alt üst eden bu yanlış teşhisi koyan GÜLHANE ASKERİ TIP AKADEMİSİ Hastanesi hakkında hak arama mücadelesi yapabilir miyim, Anayasa mahkemesi süreci başlatabilir miyim. Saygılarımla...