Siteye yeni üye oldum. Daha önce bir hukuk sitesine üye olmadığım için konuyu nerede açacağımı bilemedim. Burası olduğunu düşündüm. Yanlış yerde açmışsam kusura bakmayın.

Üniversite 1.sınıftayım. Cafede oturuyorduk arkadaş grubumuzla. Üniversitenin başka bir tarafında devlet protesto ediliyordu. Fakülte zincirlenmişti. Biz otururken arkadaş grubumuzdan birisi sesli olarak protesto edenleri eleştirdi. O sırada bazı protestocular da oradaydı ve olay büyüdü. Ben kavga çıkmaması için, kızı tuttum( kız arkadaşım.) Sonra cafenin önüne çıktık orada da kısa bir süre tartışma oldu ve kavga etmeden kalabalık dağıldı. Onlardan çok kişi vardı. Mekanın olduğu yerde güvenlik kameraları vardı. Arkadaşım neden karıştın, ben karışmadım sicilime işlerler diye dedi. Artık devlette işe giremezsin sicilden dolayı almazlar seni devlete ve özel sektöre de giremezsin, çünkü sicil kaydı istiyorlar ve sicilini götürdüğünde bu olayı gösterecekler dedi. Zikrettiğim olay, sicilime geçmiş midir, bu olay geleceğim hakkında sorun çıkarır mı ? Teşekkür ederim.