merhaba
bundan 6 ay kadar önce hayvanat bahçesinin tekinden ki bu halyvanat bahcesi özeldi zehirli bir yılan satın aldım bakmak için ve 1000 tl kapora olacak şekilde toplamda 4000 tl verdim ve bu bahsettiğim 1000 tl de bağış olarak alındı ve imzalatıldı bana. sıkıntı olması durumundu yardımcı olacaklarını teyit ettiler daha sonra ailem yanıma gelince bi süreliğine emanet olarak hayvanat bahçesine geri iade ettim ve aradan 2 ay gibi zaman sonra istediğimde yılanın yanlışlıkla buyük bir fare verirken öldüğünü söylediler ölüsünü giöstermediler ve afrikadan glelecek olan yeni ithalatta aynı canlıdan bir tane vereceklerini söylediler ancak aradan 6 ay geçmesine rağmen her seferinde oyaladılar ve ithalatın sürekli sorunlarla karşılaştığını belirttiler. paramı istedim ancak onu da alamadım. en sonunda şikayette bulundum. konuşma ses kayıtları, e-mail ve msjlar mevcuttur. karakolda ifademi doğru dürüst almadılar bunca mesaj ve kayıtlara ragmen alacağına dair bir belge yok dediler ifade tutanağına....
ne yapmaml gerekiyor paramı alabilir miyim acaba ve ifadeye nasıl itiraz edebilirim ? bahsettiğim mesaj email konuşma kayıtları vs delil yerine geçer mi ve alacağımla ilgili delil sayılır mı ? çünkü msjlarda getireceğine dair söz vermiş satıcı
teşekkürler