10.11.2012 tarihinde iphone 4s cep telefonu aldım

- Cihazın ilk arızası üst tuşun takılı kalması idi yts'ye gönderdiğimde bana yazılım güncellendi dediler fakat ürünün üst tuşu onarılmıştı

- Daha sonra ürünün wirelessi pasif duruma düştü ve kullanılamaz duruma geldi tekrar servise gönderdiğimde cihazın mekanik temassızlığının giderildiği belirtildi fakat cihaz elime geldikten 1 hafta sonra tekrardan aynı arızayı yaptı

- 3. kez servise yönlendirdiğimde tekrardan üründeki mekanik temassızlık giderildi diyerek rapor geldi fakat ürün geldiği anda kontrol ettiğimde yine aynı arızanın devam ettiğini ve onarımın yapılmadığını gördüm ve tekrar gönderdim

- 4. kez servise yönlendirdim ve cihazı farklı imei'li bir iphone 4s ile değişimini yaptılar. bir süre sonra değişimi yapılan ürünün kamerası çalışmaz hale geldi ve tekrardan servise yönlendirdim

- 5. servise gönderişim kameranın çalışmaz olmasıydı ve cihazı tekrardan farklı bir imei ile değiştirdiler

- 6. kez servise gönderdim fakat yine onarım yapıp tarafıma gönderiyorlar. Ben ürünümü iade edip para iadesi almak istiyorum bununla ilgili başvurabileceğim bir hukuki yol varmıdır ?