yaklaşık 15 yıl önce kooparetife girerek ev sahibi olmak istedik, 10 yıl sonra kooparetif bitti evler teslim edildi yapacak birşey kalmadı ve kooparetifi kuran kişi ayrılarak kooparetifi dağıttı, ancak kooparetifteki evlerin arsa sahibiyle yapılan sözleşmeden sonra bitmesi sebebiyle arsa sahibi arsa payı olan evleri gecikmeli olarak teslim aldığından dolayı geciken zaman için alacak davası açmış. tasfiye memuru mahkeye başvururak her üyeden para talep etmiş. bir kaç üye itiraz etti ve üyelerden biri mahkemeyi kaybetti . ancak kanunda genel kurul kararı olmadıkça üyelere ödenek çıkartılamaz diye bir madde var ve benim davamda hakimde bunu kabul ederek sen haklısın ama daha önce verilmiş bir emsal karar var o yüzden bu karara göre karar vermek zorundayız diyerek benim alehimde de karar verdi. Yargıtay yoluda 2000 bin tl altında olduğu için kapalı. bu durumda ne yapılabilir kanuna göre ben haklıyım hakimde bunu kabul ediyor ancak bir önceki hakim bu şekilde karar verdiği için bu karara uyuluyor.. bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen.