Slm Abilerim Başımda olan bir olayı sizden yardım talep ederek anlatmak istiyorum ..

Üyelik No.1991069 olarak 01.2007 Tarihinde 2 Yıl Taahhütlü olarak Kampanyası 9.99X24 Ay 239.76 TL tutarında DİJİTURK Üyeliği açtırdım. 06.2008 Tarihinde Müşteri hizmetlerini arayıp üyeliğimi kapatacağımı belirttim bana 2 Yıl Taahhüt verdiğimi taahhüt’ü bozduğum için Taahhüt verilen (239.76 )ödenmemiş kalan miktarın tamamının son faturamda alınacağı ve cihaz üzerindeki kartın en yakın DİJİTÜRK Bayisine Teslim etmem gerektiği bilgisi verildi.Üyeliğimi sonlandırıp Kartı Bayiye Teslim ettim.
Aradan 4 Yıl Geçti 08.2012 de Avukat Beni Arayıp 119.TL tutarında bir taahhüt bozma cezam olduğunu söyledi. DİJİTURK aradım Müşteri hizmetleri 4 Yıldır bana ulaşamadıklarını söylediler.Adresimin 15 yıldır aynı olduğunu Esnaf olduğumu ve 15 Yıldır Ev ve Sabit telefonumun hiç değişmediği eğer bana PTT yada kargo ile fatura gönderimi yapıldıysa bunun takip numarasını verilmesi istedim elimizde yok dediler 4 yıldır bana hiçbir şekilde ulaşılmadığını söyledim şuan 8 sene oldu dijiturkden tarafıma hiçbir ödeme borç kagıtı gelmemişken şimdide avukar 526 tl istiyor
DİJİTURK Yaptığım Görüşmede Taahhüt bozduğumu ve sözleşmede taahhütün 239.76 TL için geçerli olduğunu ve bunun taraflarına ödendiğini söyledim ve bu güne kadar size ne kadar ödeme yapmışım bana dekont gönderin dedim eğer eksik ödeme var ise mutlaka ödeme yapacağımı söyledim ve DİJİTURK bana Dekontun olduğunu ama size gönderemeyiz diyorlar.
NOT.Son DİJİTURK Görüşmemde müşteri hizmetleri sesimi yükseltince bana makbuzunuz yoksa Ödeyeceksiniz mecbursunuz diyor.

NE YAPMAM LAZIM

FATURA GÖNDERİLMEDİ HİÇ BANA ADRESİME ÖDEME EMRİ GELMEDEN YANİ BORÇ YOK AMA BORÇU BORÇLU OLDUGUNU BİLMEDEN ÖDEMESİ MÜMKÜN DEĞİLDİR.