Merhaba. Daha evvel yazmıştım üst kat kiracı çok gürültü yapıyordu. Uyardım ve kapımıza saldırdı baba kız. Buarada benim babam kanserdi ve hassastı onlarda biliyordu. O hakaret ve darp esnasında babam fenalaştı polisi aradım ancak polis gelene kadar arkadaşım telefon etmişti ve duydu gürültüyü bağırışı o da geldi. Şikayetçi olduk karşılıklı ancak kimliğimizi unuttuk diye geri eve geldiler ve kapıda zarar ver diye tutanak tutturdular. Asıl bizde zarar var ve hiç muhatap olmadık hemen polisi aradım ki babam hasta zaten. Neyse üç kez karakolluk olduk ikisi kovuşturmaya yer yok dendi. Ancak arkadaşıma mala zarar verme davası açıldı. Onlar ve ben tanığız. Arkadaşım ceza alır mı? Bu insanlür apartmandan tam 2 komşuyla daha kavga ettiler hatta 2 gün evvel yine karakolluk oldular. Çok küfür ediyorlar hakaret ediyorlar evde 4-5yaşındaki kızına şiddet uyguluyor ağıza alınmayacak hakaret ediyor küçücük çocuğa. Açıkçası artık adalete güvenmiyorum. Böyle insanlar devamli karakolluk oluyor birşey olmuyor bizim gibi kanuna uyan hak yemeyen insanllar mahkemelik oluyor. Benim babam kanserdi ki bu olaydan sonra vefat etti. Hala gürültü yapıyorlar birşey demiyorum ancak babam hastayken ve hassasken uyarmamla hasta babama bile hakaret ettiler. Yol gösterir misiniz?