Merhabalar ben 22 yaşin da tıp ögrencisi olan bir gencim hukuki terimleri pek bilmiyorum özet olarak konuyu anlatarak siz değerli hukuk sahiplerinden yardım isteyecegim;
1 hafta önce evimize hırsız girdi 30 bin tl civarın da altın ve paralarımız çalındı herhangi bir parmak izi yok fakat polis aile içi diyor ama bizim şüphelendiğimiz biri var hatta eminiz bile bir çok neden var fakat polis benim üstüme geliyor hiç bir kanit olmadigi halde bana sen çok zekisin bu işi sen yaptin diyor abime aileme herkese benim yaptigimi soyluyor fakat hiç bir kanit sunmuyor beni defalarca sorguya çekti şuanda aile arasinda güvensizlik hissi uyandi bana karşı polis sürekli beni suçladigi icin aileme ve akrabalarima bakamiyorum bile 2 kez intihar ettim ve polis suan da benim ozel hayatimi cinsel yasantimi herseyimi arastiriyor, bir kaç defa beni okuldaki bir olayimla tehtit etti ailene soylerim dedi benim ailemde biliyor du zaten ve annem. Direkt araya girdi ve sinirlenip gitti sonra tekrar polis beni çekti kabul et dosyayi kapatalim dedi fakat ben suçsuzum lutfen bana yardim edin ailr icinde itibarim yok oldu evden okula okuldan eve giden disari asla cikmayan biriyim ve ilk defa arkadaslarla bir yere gittim ve eve hirsiz girdi evin heryerini dagitmis ve herkes benden biliyor ne yapmam lazim lutfen yardim edin… burs param 7sin de yatiyor bu yuzden param olmadigi icin suan da avukatta tutamiyorum..

Saygilarimla..