Mağazamızdan kıymeti 10000 TL civarına denk gelen 20 adet küpe çalındı.Biz bu küpeleri sonradan satılan bir kuyumcuda bulduk, kuyumcuya kimin sattığını sorduğumuzda 5 tanesini yanımda çalışan A nın 5 er gün aralıklarla, diğerlerini de yanımda çalışan B nin belirli sürede aralıklarla getirdiğini söyledi.Ancak bu hususu sadece beyandan ibaret yanında çalışan 2 elemanı da bu hususu doğruladı.

Geçmişe dönük kamera kayıtlarına baktığımda personelden A nın saat 14:00 civarlarında elinde bir çanta ile geldiği, elindeki çantayı küpelerin olduğu dolabın yanına koyduğu, bir süre sonra dolabın kapağını açarak kurcaladığı, küpeleri alıp yere koyduğu, sonra tedirgin biçimde sağa sola baktığı net bir şekilde görünmekte ancak malzemeleri cebine ya da başka bir şeyin içine mi koyduğu kesinlikle görünmemektedir.Sadece şüpheli hareketler içerisindedir.

Sattıkları kuyumcu şahısları teşhis etti.Ancak ben dahil hiçbir personel bunları alırken görmedik.

Kamera kayıtlarında da aldıkları net olarak belli olmuyor daha doğrusu A malzemeleri karıştırıyor, B ise yanına geliyor ve bir süre sonra gidiyor, herhangi bir karıştırması felan söz konusu değil.

Ben aldıklarını görmedim ama işten yine de çıkardım.

Savcılık haklarında adli kontrol verdi.Ama serbest bıraktı.Bu şahıslar ceza alır mı?

Teşekkür ederim.