Merhaba;

Bir alışveriş merkezinde 06.09.2013 tarihinde ürün almıştım 2.950 TL bunu dışında peşin olarak 250.00 TL yatırmıştım geri kalan borçumuz 2.700 TL'dir. işimiz kötüye gitmesine nedeni geçirmek olarak ödeme yapamadım 1 ay önceki icralık oldum fakat icra müdürlüğüne dosya geçmedi tabi e-devlet de hukuki icralık dosyaları bakınca görünmüyordu avukatlar tartışmak yaşadık tehdit etmeye başladı beni resmen zorla paranı almaya çalıştır ve toplam masrafları 7.400 TL buldu yani % 150 faiz işlemiş tabi 1 hafta önce tekrar e-devlet de baktım dosyaya girmiş ben o 7.400 TL ödemek mi zorundayım yoksa itiraz etmek için tüketici mahkemesine başvurması mı gerekiyor? Veya icra müdürlüğüne gidip borcunu öğrenebilir miyiz? Sözleşmem de asıl orijinal olan sözleşme de bende imzasını atıp hiç bir faiz olarak yazılmamış fakat avukatı yolladıkların sözleşmesini alışveriş merkezindeki kafasına uydurup %20 cezai şartı uygulanmış ne yapmam gerekiyor daha eve terbiğ kağıtları gelmedi Lütfen yardımcı olurmusunuz. Teşekkür ederim.

Saygılarım..