+ Konuyu Yanıtla
1 den 9´e kadar toplam 9 ileti bulundu.

Konu: Boşanma aşamasında iftira

Boşanma aşamasında iftira Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
    Nerede
    denizli
    İletiler
    13
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Boşanma aşamasında iftira

eşimden ayrılmak istiyorum anlaşmalı olarak ancak o bu konuya yanaşmıyor 6 yıllık bir evlilik var ve 5 yaşında kız çocuğumuz ben sadece çocuğun velayetini iştirak nafakasını ve çalışmadığım için kendime de nafaka istiyorum çocuğu vermiycem zırnık koklatmıycam diyor. bana sürekli benim namusum ile ilgili küfürlü konuşuyor her şeyden şüpheleniyor odada otururken tuvalate kalksam nereye gidiyorsun diyen bir insan.

ancak şöyle bir şey var telefon kayıtlarımı mahkemede çıkartırsak ben arkadaşlarımla genelde tel açıp konuşmak yerine mesaj yoluyla konuşuyoruz gündüz ya da akşam bi çekincem yok bu konuda ama kendimin sınavları var ve konularda bilgi alışverişi yaptığım arkadaşlarım öğretmen arkadaşlarım oluyor bunlar erkek diye bana iftirada bulunabilir mi sadece görüştüğüm toplasak 2 arkadaşım ya vardır ya yoktur...

özellikle de sadece 3-4 gün mesaj yoluyla bi arkadaşıma destek oldum kendisinin düğününe 3 gün kala ayrıldığı ve dolandırıldığı bir nişanlısı olmuş kardeşi bana abisinin durumunun kötü olduğunu söyledi bende bunu öğrenince iletişim kurdum birbirimizle dertleştik bir nevi(kendisi gerçekten çok kötüydü) ama mesaj yoluyla belki 100 200 mesaj attık sonuçta mesajlar artık bedava paketiniz olduğu için üstelik insanı kötü etkileyen şeyleri mesajla anlatması daha kolay.. sadece 3-4 gün bu arkadaşım ile mesajlaştım diye eşimi aldatmış mı oluyorum bu saçmalık değil midir hemde hattı babasının üstüne olan bir kişi...bir insana sırf zorluk olsun diye çocuğu vermeyecem diye iftira atmak bu kadar kolay mı ben aldatmış olsam neden sadece 3-4 gün konuşayım.. bu mahkemede delil olabilir mi bu şekilde içeriklerinin hiç mi önemi yoktur

en fazla kaç yıllık kayıtlar istenebilir. ben numura değişkliği yaptırmıştım yaklaşık 2 yıl olacak eski numarama da ulaşılabilir mi

Hukuki NET Güncel Haber

Boşanma aşamasında iftira konulu yargıtay kararı ara
    Boşanma aşamasında iftira konulu hukuk haber

2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Nerede
    Avukat Dünyası
    İletiler
    Ne kadar?

Nerede
    ankara
    İletiler
    3.294
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Cevap: Boşanma aşamasında iftira

Alıntı naz_kaya rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    ....

özellikle de sadece 3-4 gün mesaj yoluyla bi arkadaşıma destek oldum kendisinin düğününe 3 gün kala ayrıldığı ve dolandırıldığı bir nişanlısı olmuş kardeşi bana abisinin durumunun kötü olduğunu söyledi bende bunu öğrenince iletişim kurdum birbirimizle dertleştik bir nevi(kendisi gerçekten çok kötüydü) ama mesaj yoluyla belki 100 200 mesaj attık sonuçta mesajlar artık bedava paketiniz olduğu için üstelik insanı kötü etkileyen şeyleri mesajla anlatması daha kolay.. sadece 3-4 gün bu arkadaşım ile mesajlaştım diye eşimi aldatmış mı oluyorum bu saçmalık değil midir hemde hattı babasının üstüne olan bir kişi...bir insana sırf zorluk olsun diye çocuğu vermeyecem diye iftira atmak bu kadar kolay mı ben aldatmış olsam neden sadece 3-4 gün konuşayım.. bu mahkemede delil olabilir mi bu şekilde içeriklerinin hiç mi önemi yoktur

en fazla kaç yıllık kayıtlar istenebilir. ben numura değişkliği yaptırmıştım yaklaşık 2 yıl olacak eski numarama da ulaşılabilir mi
    Bu konuda çok masum durmuyorsunuz. Tanımadığı birisi ile 3-4 günde 100-200 mesaj dakikalarca süren telefon görüşmeleri çok normal değil.
    Mahkemede elbette delil olarak kullanılabilir, hakim nasıl takdir eder orasını hakim bilir,
    madem masumsunuz, kaç yıllık kayıt isterlerse istesinler, eski numaranıza ulaşılsa ve eski numaranızın kayıtları çıksa ne olur.. Madem masumsunuz endişelenmeyin.....

Nerede
    denizli
    İletiler
    13
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı Abdullah Yaman rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Bu konuda çok masum durmuyorsunuz. Tanımadığı birisi ile 3-4 günde 100-200 mesaj dakikalarca süren telefon görüşmeleri çok normal değil.
    Mahkemede elbette delil olarak kullanılabilir, hakim nasıl takdir eder orasını hakim bilir,
    madem masumsunuz, kaç yıllık kayıt isterlerse istesinler, eski numaranıza ulaşılsa ve eski numaranızın kayıtları çıksa ne olur.. Madem masumsunuz endişelenmeyin.....
    benim alnım al yüzüm pak bu konuda benim bir endişem yok tanımadığım bir insanla neden mesajlaşayım ki arkadaşım benim taa çocukluktan beri olan bir arkadaşlık sadece uzun bir süredir ileşimimiz yoktu kardeşi aracılığıyla oldu.. dediğim gibi konuşarak belki yarım saatte anlatılacak şeyler mesajla 100 200 sms i bulabiliyor sadece mesajlar var tel açıp konuşmadık dakikalarca.. insanlar evlendi diye eski arkadaşlarına ne demeli ben artık evlendim görüşmeyelim mi desin bu yobazlık olur bence.. herkesin evlenmeden önce belli bir yaşantısı vardır.

şu şekilde
    -nasılsın
    +iyiyim
    + sen nasılısın
    - şöyle böyle
    +durumu öğrendim üzüldüm
    - bende öyle
    + nasıl oldu bunca şey .....

diye devam edebilir ve sadece şu şekilde bile 4 er mesaj yapıyor

eski numarama zaten sapık dadandığı için eşim değiştirtti savcılıkla uğraşmayalık diye o yüzden sormuştum..

ben çamur at izi kalsın mantığıyla yaşayan biriyle yaşadığım için soruyorum sonuçta böyle bir iftirayı kimse istemez. telefonum cebimde bile gezmem evde sehpada masada durur tuvalete giderken bile telefonlarını yanına alan insanlar var bu ülkede.

Nerede
    ankara
    İletiler
    3.294
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı naz_kaya rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    .....kardeşi bana abisinin durumunun kötü olduğunu söyledi bende bunu öğrenince iletişim kurdum birbirimizle dertleştik bir nevi
    bu anlatımdan iletişim kurduğunuz kişinin arkadaşınızın abisi olduğu izlenimi doğuyor.

Nerede
    denizli
    İletiler
    13
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

bu anlatımdan iletişim kurduğunuz kişinin arkadaşınızın abisi olduğu izlenimi doğuyor.
    ikisinide tanıyorum ve netice ile ikiside arkadaşım oluyor ailecek ahbaplık kurduğumuz kişilerdi..
    aslında tam tersi abisi benim eskiden beri tanıdığım kişi kardeşi benden oldukça küçük olduğu için onunla daha az muhabbetimiz vardı.. sonra zaten ben şehir değiştirdim onunda ataması oldu ve iletişim kopukluğu oldu...bi kadının hep kadın arkadaşı mı olmalı ..

İletiler
    4.436
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Durumunuzu bilmemekle beraber mahkemede karşı taraf bu şekilde bir iddia ortaya atarsa ve telefon dökümlerinde bunlar çıkarsa(mahkemede arkadaşımın kardeşiydi, canı sıkkındı, onu dediydi, moral verdiydim vs. ye bakılmaz) ki çıkacaktır, mahkemede evli bir kadının başka bir erkekle günde veya bir kaç günde 100-200 tane masaj trafiğinin olması kesinlikle olumsuz kanı uyandıracaktır.Evli insanların başka kişilerle baş başa yemek yemesi, bu şekilde uzun konuşmalar ve mesaj trafiklerinin olması kişiler tarafından elbette bir şekilde açıklanabilir(eski arkadaşım, canı sıkkındı, beni aramıştı, şehir dışından gelmişti gibi) ancak bunlar iş boşanma davasına gelince o şekilde değerlendirilmiyor.Bilginize..

Nerede
    denizli
    İletiler
    13
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı Bill187 rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Durumunuzu bilmemekle beraber mahkemede karşı taraf bu şekilde bir iddia ortaya atarsa ve telefon dökümlerinde bunlar çıkarsa(mahkemede arkadaşımın kardeşiydi, canı sıkkındı, onu dediydi, moral verdiydim vs. ye bakılmaz) ki çıkacaktır, mahkemede evli bir kadının başka bir erkekle günde veya bir kaç günde 100-200 tane masaj trafiğinin olması kesinlikle olumsuz kanı uyandıracaktır.Evli insanların başka kişilerle baş başa yemek yemesi, bu şekilde uzun konuşmalar ve mesaj trafiklerinin olması kişiler tarafından elbette bir şekilde açıklanabilir(eski arkadaşım, canı sıkkındı, beni aramıştı, şehir dışından gelmişti gibi) ancak bunlar iş boşanma davasına gelince o şekilde değerlendirilmiyor.Bilginize..
    yani benim bi ilişkim olsa ben niye sadece 3-4 gün konuşayım ki insan 3 gün konuştuğu birisi için boşanmaya kalkmaz mantıken bunun aldatma sayılması bana saçma geldi.. sizin dediklerinizi anlıyorum demek ki mesajla chatvari(bu şekilde olduğundan 100-200 sms oluyor) konuşmamak lazım kimseyle açıp 5 dk konuşmalıymış insanlar. bunu bilmem iyi oldu ..ben bu şekil bi iftirayı asla kabul etmem. evlenince kadınlar erkek sinekle konuşmamalı bu öngörülüyor demek ki yasalarda.. teşekkür ederim bilgilendirmeniz için..

Nerede
    ankara
    İletiler
    3.294
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

İğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın.

Velevki; eşinizin cep telefonu trafiğinde 3-4-5 gün içerisinde sizin tanımadığınız bir bayanla dakikalarca süren görüşmeleri ve yüzlerce mesajı olsa, üstelik bir de size boşanma davası açsa siz ne düşünürdünüz.

Ya da siz hakim olsanız, karşınıza böyle bir dava gelse, yüzlerce dakikalık görüşme yüzlerce mesaj trafiği olan bir olayda size yapılan tek açıklama

" ikisini de tanıyorum ve netice ile ikisi de arkadaşım oluyor ailecek ahbaplık kurduğumuz kişilerdir kendileri,
    aslında tam tersi abisi benim eskiden beri tanıdığım kişidir, kardeşi benden oldukça küçük olduğu için onunla daha az muhabbetimiz vardı.. Sonra zaten ben şehir değiştirdim onunda ataması oldu ve iletişim kopukluğu oldu...bi kadının hep kadın arkadaşı mı olmalı .. eski arkadaşımın sorunları vardı bende ona yardımcı oldum, uzun uzun konuştuk baktık yetmedi yazarak daha kolay ifade edilebiliyor, bizde mesajlaştık sayın hakimim, hem zaten bu arkadaşımın hattı babasının üzerine ne çıkar ki bundan, hem zaten ben numara değişikliği yaptım eski numarama ulaşamazsınız değil mi ? bu numaramda da ne kadar geriye dönük kayıt isteyeceksiniz acaba"

olsa ne düşünürdünüz..

Ne yazık ki hukuk sizin baktığınız mantıkla bakmıyor olaylara. Sizin samimi ve dürüst olduğunuza nasıl inanacak hakim..

Nerede
    denizli
    İletiler
    13
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

İğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın.

Velevki; eşinizin cep telefonu trafiğinde 3-4-5 gün içerisinde sizin tanımadığınız bir bayanla dakikalarca süren görüşmeleri ve yüzlerce mesajı olsa, üstelik bir de size boşanma davası açsa siz ne düşünürdünüz.

Ya da siz hakim olsanız, karşınıza böyle bir dava gelse, yüzlerce dakikalık görüşme yüzlerce mesaj trafiği olan bir olayda size yapılan tek açıklama

" ikisini de tanıyorum ve netice ile ikisi de arkadaşım oluyor ailecek ahbaplık kurduğumuz kişilerdir kendileri,
    aslında tam tersi abisi benim eskiden beri tanıdığım kişidir, kardeşi benden oldukça küçük olduğu için onunla daha az muhabbetimiz vardı.. Sonra zaten ben şehir değiştirdim onunda ataması oldu ve iletişim kopukluğu oldu...bi kadının hep kadın arkadaşı mı olmalı .. eski arkadaşımın sorunları vardı bende ona yardımcı oldum, uzun uzun konuştuk baktık yetmedi yazarak daha kolay ifade edilebiliyor, bizde mesajlaştık sayın hakimim, hem zaten bu arkadaşımın hattı babasının üzerine ne çıkar ki bundan, hem zaten ben numara değişikliği yaptım eski numarama ulaşamazsınız değil mi ? bu numaramda da ne kadar geriye dönük kayıt isteyeceksiniz acaba"

olsa ne düşünürdünüz..

Ne yazık ki hukuk sizin baktığınız mantıkla bakmıyor olaylara. Sizin samimi ve dürüst olduğunuza nasıl inanacak hakim..

uzun uzun konuştuk yazdığımı sanmıyorum çünkü konuşmadık sadece mesaj yoluyla konuştuk(yazarak).. sizin cevabınıza bakarak zaten eşimin yabancı uyruklu bi kadınla whatsapp ya da mesaj face üzerinden konuştuğunu biliyorum.. iş için gittikleri otelde çalışanmış o zaman tanışmışlar bana söylediği bu aldattı mı bilemem iş için gittiklerini bizzat biliyorum ama ondan sonra bi yere gitmediği için emin olmadan o kadınla beni aldattı demem. arkadaşım bana nbr yazınca iyilik senden diye karşılık verirsem bi 10 dk içinde 10 mesaj atarız bu hukuka göre beni aldatma şüphelisi yapıyor yani keşke mesajların içerikleri çıkarılsaymış böyle kimseye haklı olmadan ithamda bulunulamazdı ... bilgilendirmeniz açısından teşekkür ederim.

şunu da ilave edeyim eski numarama ulaşılmas ıda beni hiçç endişelendirmez sadece manyağın biri dadanmıştı hatta eşim aramıştı küfür etti bi daha arama falan diye ama içimiz rahat etmediğinden değiştirmiştik hattı.
    Konu naz_kaya tarafından (16-04-2014 Saat 13:51:38 ) de değiştirilmiştir.

+ Konuyu Yanıtla

Bu sayfada bulunan kavramlar:

Bosanma asamasinda iftira

bosanma esnasında iftiranin cezasi

boşanma da iftira

bosanma davasinda karsi taraf ikinci mahkemede baska bir iddia atarsa

bosanma davasinda iftira

bosanmada iftira atmak

bosanmada iftiralar asilsiz cikarsa

bosanmada erkek kadina iftira atarsa

bosanmada kadin iftiralari

bosanmada iftira