Merhabalar. Bundan 2.5-3 sene önce bi kavga olayı olmuştu. Biraz darp etmiştim karşı tarafı. Şikayetci oldu çocuk o şikayetci olunca bizde şikayetci olduk 2 kişiydik. Sonra aramızda anlaştık şikayetleri geri aldık. Fakat yanımdaki arkadaşımın şikayeti geri çekilmemiş. Normalde müşteki, dayak yiyen karşı taraf olması gerekirken, benim yanımdaki arkadaşım oldu. sanık, karşıdaki dayak yiyen çocuk oldu. Tanık da ben oldum. 26.01.2012 tarihinde basit yaralamadan mahkemeye girdik. Olayı anlattık ve mahkeme kararı sonucunda sanık hiçbir ceza almadı ve beraat etti. Bizimde istediğimz buydu kimsenin ceza almadan davanın kapanmasıydı. O zamanlar benim yaşım 15 arkadaşımın yaşı 14 karşıdaki çocuğun yaşı ise 18 di. Şimdi 2014 ocak yada şubat ayında tam hatırlamıyorum. Dava tekrar açılmış. Ve bizim haberimiz yok sadece sanık olan karşı tarafa mahkeme kağıdı gitmiş. Ve 06.06.2014 de mahkememiz var.

Şuanda bu davanın iptal edilmesi için ne yapmamız gerekir ? Bu dava neden tekrar açıldı ? İptal edilmeme ihtimali var mı ? Ve son olarak eğer mahkemeye çıkarsak sanığın ceza alma ihtimali nedir ? Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler