21.09.2013 tarihinde Teknosa'dan LG 47LA640S TV aldım. Bu TV'yi sadece 1 ay kullanabildim, servis çağırdım her defasında tv gitti geldi. TV'de kapanıp kendiliğinden açılıyordu sorun buydu. Güncelleme yapıldı diye geri gönderdiler aynı sorun devam etti, tekrar gönderdim cihaz normal çalışıyor diye geri gönderdiler, tekrar gönderdim anakartı değişti die geri getirdiler, aynı sorun halen devam ediyordu, tekrar gönderdim tekrar cihaz normal çalışıyor die geri gönderdiler, evim servis kağıtlarıyla doldu
25.03.2014 tarihinde servis elinde bir cihazla geldi TV'de sorun olduğunu tespit etti. Birgün sonra yetkili servisi aradım, cihazın hem anakartında hemde power girişinde sorun olduğunu söyledi, tekrar tv geldi, arıza devam ediyor, şuan tv yi tekrar gönderdim servise
Şimdi şuan tv yine serviste, ben son olarak tv serviste olduğu için haber bekleyeceğim, müşteri hizmetlerini aradım aynı arızanın 4 defa yapması lazım dedi, onlar arızayı bulana kadar garantisi bitecek, eğer ürünümün değişimini sağlamazlar ise ne yapmam gerekiyor şimdiden çok teşekkürler