Of Kısaca konuyu anlatayım..Geçen sene bu ayda polise yakalandım ufak bir miktar esrar ile.. kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak suçu ile 25 eylülde mahkemeye çıktım..25 Eylül 2013..Çanakkalede 2.sulh ceza mahkemesindeydi dosya..Gittim mahkemeye girdim ve hakim bey bana 1 sene denetimli serbestlik cezası verdi..Antalyada ikamet ettiğimi orada yaşadığımı belirttim hakimde tamam orada girebilirsin dedi..Geçtiğimiz 14 şubatta uyurken Çanakkale emniyetten bir polis arkadaş arayarak 04 Nisan 2014 de aynı suçtan tekrar mahkemem olduğunu söyledi Çok şaşırdım...Ayrıca hakim cezayı kestikten sonra denetimli serbestlik için hiç bir kağıt gelmedi..Antalya denetimli serbestlik büroya bir kaç kere gitmeme rağmen dosyamın olmadıgını söylediler..UYAP ' taki sisteme baktım ve şöyle yazıyor..Hiç anlamadım :S ÇANAKKALE/MERKEZ Çanakkale 2. Sulh Ceza Mahkemesi 04/04/2014 11:00 Duruşma Günü Verildi
ÇANAKKALE/MERKEZ Çanakkale 2. Sulh Ceza Mahkemesi 14/02/2014 14:15 Duruşma Duruşma Yapıldı

Yani geçen sene mahkemeye girdim denetim aldım 1 sene..Bu süre içinde denetime girmedim çünkü kağıt gelmedi..Ancak bir sabah tekrar mahkemeye çağırıldım..Sizce bunun sebebi nedir ? Neden 2.kez mahkemeye çağırıldım ? Birde ufak bir sorum var ben Çanakkalede o zamanlar öğrenciydim..Şimdi Antalyada ailemin yanında yaşıyorum ve işim gücüm var..Mahkeme için iş yerinden izin almam mümkün değil..Antalyada girebilirmiyim mahkemeye ? Lütfen yardımcı olursanız bu konuda fikrinizi söylerseniz çok duacı olurum..Çünkü hiç birşey bilmiyorum..