öncelikle bizlerı aydınlattığınız için sizelere t. edrm ben ben bır egıtım kurumunda sılahlı kımlık kartım ıle sılahsız olarak özel güvenlik görevlısı olarak 4 yıldan berı görev yapmaktayım 10,10,2013 yılında hayatımda ılk defa kullanmak amacı ıle uyuşturucu madde(hap) satın aldım ve polıs kontrolunde yakalandım hakkımda 4,sulh mahkemesınde uyuştucu madde kullanmak buldurmak kabul etmek sucundan dava açıldı davam 12,06,2014 yılında olacak araştırmalarım doğrultusunda denetımlı serbeslık alacagım soylenıyor hayatımda ılk defa uyuşturucu madde aldım kullandım çok pişmanım özel güvenlik kartım iptal olur mu işimden olurmuyum guvenlik kartımın bitiş tarıhı 30,04,2015 yenılemeye başvurma tarıhım buyuk ıhtımal 01,09,2014 boyle olunca başvurduğum sırada eger denetımlı serbestlık verılırse denetımlı serbestlık suresı içinde bulunacagım uyuşturucu madde kullanmaktan kartım ıptal olur mu yada mahkemeden nasıl bı karar cıkar açıkça soyluyorum aile problemlerım ve bırçok sayacagım sebebten dolayı bulanıma gırdım bu pisliğe bulaştım aynı zamanda epılepsı hastası oldugumdan dolayı bı nebzede olsa rahatlamak amacı ıle aldım ve hayatım işim alt ust oldu pıkolojım bozuldu uyuşturucu kullanmadığımı kan tahlıllerımlede kanıtlayabılırım benı aydınlatırsanız sevınırım t.edrm