Türkçe yazışım çok iyi olmaya bilir kusura bakmayın öncelikle.

Hikaye klasik,Sahibinden.com aracımı sattım en büyük hata olarakda kendimi değil abimi yolladım satışa.Avcılarda bir galeride abime;biz şimdi notere gidelim arkadaşlar parayı ayarlıyor gelince veririz diyerekten dolandırıldık.Tabiki en büyük suç bizde hatta bunu yapan adama müstahak dır bence.

Neyse Parayı almaya sürekli gittik geldik oyaladılar kaçmadılar da az da olsa ümidimiz vardı derken 3 haftaya bu işin tamamen yalan olduğunu anlayıp dolandırıldığımızı kabul ettik.

Ardından avukata verdik 6 bin lira istedi bulamadı.Başka bir avukata verdik oda aynı şekilde önce para para para.

Her avukat için konuşmuyorum sakın yanlış anlamayın mesleğinizede saygım sonsuz.Sonuç olarak yine gelip sizden yardım alıcam ama bu mesleğin adını karalayan avukatlar hakkında da bir cezai işlem uygulanmalı bence.Ben 24 yaşında Yurtdışında,başka bir ülkede yaşan biri olarak 5 ay önce sattığım arabamı 1500 km öteden şuanda nerede ve kime ait olduğunu bulabiliyorsam beni bunca aydır neden oyaladılar yazık günah değil mi? Neyse bu ayrı bi konu ..

Sizden rica ettiğim ise;

Arabayı dolandırıcılardan satan adamı buldum.İsimini soyadını nerede oturduğunu ne iş yaptığını ev iş telefon numarasını her şeyini biliyorum.Plaka sorgulamaları benim dolandırıcılara sattığım tarih ile şuan ki alıcının aldığı tarih arasında 4 gün olması ve 65 bin liralık arabanın 39 a satılışını da biliyorum.Ve şuan ki mevcut plakadan daha önce benim yaptım kaza kayıtlarının hala duruyor olması arabanın benim arabam olduğunu ortaya fazlasıyla çıkartıyor.Ayrıca elimdeki şase numarasından arabanın hangi tarihlerde ne oynama ve neler yapıldığınıda biliyorum

Şimdi hakim bana 60 milyarlık arabayı para almadan satarken banamı sordun dese diyecek bir şeyimiz olmadığı için son olarak buraya yazıyorum ben başka yollara başvurmadan hukuksal olarak ne yapabilirim?