Öğrenciyim, ailemin durumu kötü olduğu için aynı zamanda Samsunda çalışıyorum. 2 Şubatta ev bulmak için okulumun da olduğu Ünye ilçesine geldim. Tanıştığım ev sahibi evi soranın çok olduğunu bir miktar peşin kira vermem karşılığı evi başkasına vermeyeceğini söyledi.400 TL'ye evi kiralayıp Ev hakkında bilgi aldıktan sonra işime dönmem gerektiği için 300 TL vererek oradan ayrıldım. 5 Şubatta anahtarı alıp evi gördüm temizlik yapıp tekrar döndüm.
10 şubatta işimden ayrıldım ve 13 şubatta yeni evime taşındım. Ancak burada iş bulamadığım için ailemin parasıyla masrafları karşılamayacağımı anladım. Ev sahibine durumu bildirip başka bir öğrenci ile birlikte başka bir evde kalacağımı söylediğimde kira ve aidat borçlarım olduğunu ayrıca imzaladığım sözleşme gereği 12 aylık kirayı ödemem gerektiğini,tamamını ödemezsem okul hayatımı bitirebileceğini belirtti.
Dairenin Aralık ayından itibaren yakıt borcu vardı ve Sözleşmeyi 1 ocak itibariyle yapmasının bana bir sorun teşkil etmeyeceğini düşünmüştüm.
Aynı zamanda ek maddelerde tam olarak şu maddeyi ekletmişti: "Kiracı aynı ilçede başka bir konuta taşınmak için konuttan ayrılmak zorunda kalırsa, kira sözleşmesinin sonuna kadar ödemesi gereken ayları konutta oturuyormuş gibi ödemeye devam edecektir."
Evde hem banyo tavanı akıyor, zemin kat ve balkon kapısı kilitlenemiyor, telefon çekmiyor ve ben giderleri karşılayamıyorum. Daha 1 ay bile olmadı ne yapmalıyım? Ayrıca en kötü sonuç nedir? Sözleşmenin önemli kısmını ekliyorum. Yardımlarınız-önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

http://i.hizliresim.com/xVGgbB.jpg

- - - Updated - - -

yada hiç uğraşmayıp bu ayın kira yakıt borcunu ödeyip anahtarı yönetime bırakıp gitsem ne tür problemlerle karşılaşırım?