Selamınaleyküm öncelikle ben 17 yasında lise ögrencisi bir gencim bundan 1.5 ay önce ehliyetsiz bir kaza yaptım ve trafik cezalarımı ödedim. Karşı taraf benden şikayetci degildi ama carptıgım arabanın sahibi kaza yerinde beni darp etti ve eşi ben arabanın icinde kafamı vurdum dedi ve hastaneye götürdük bişeyi yoktu burnu
kanamadı ama karşı taraf beni darp ettigini polise söyledim ve polis bana ben olsam bende doverdim dedi bana rapor almadı onu gec azıma bile hastanede baktırmadılar vurdugum adam sinyalsiz u donusu yapıyordu bende anayola cıkıyordum cıktım oda sinyalsiz bir sekilde donunce carpıştık bu adamın ikinci kazası ve benim yaptıgım kaza yaralamalı olarak gecmis benim darp edildigim hiç kaideye alınmadı ikimizde sikayetci degiliz ancak benim adıma kamu 2 adet dava acmıs simdik ne olacak biri trafik guvenligini tehlikeye sokma biri ise taksirle bir kisinin yaralabmasına sebeb olma o gun hastaneye goturdugumuz sahıs burnı bile kanamadı ama benim azım darp yuzunden kan icindeydi simdi bana ne olacak ben bu konuyu telefondan yazdım yazım eksikligi varsa ozur dilerim ne olur yardımcı olun bana.