Bilgilerinize ihtiyacım var. Bir çağrı merkezinde işe başladım bir hafta oldu. Başlangıçta çok güzel anlattılar herşeyi ikna ettiler sonradan dedikleri herşeyin yalan olduğu ortaya çıktı primler çalışma sistemi vs. sigortayı hemen yapıcaz dediler yapmadılar iki haftada bir cumartesi izin olucak dediler o da yok. Bunun yanında bize en başta 15 20 kişiye sözleşme imzalattılar ve salak gibi okumadık. Formalite icabı dediler çünkü hemen topladılar elimizden imzalatıp. bugün bir arkadaşım işten çıktı ve 15 gün dolmadığı için ücret ödenmeyeceğini sözleşmede yazdığını söylemişler. Bunuda "okusaydın" diyerek adice bi tavırla yapmışlar. Kız hakkımı helal etmiyorum demiş hadi hadi diyerek yollamışlar kızı. Şimdi aklıma takılan şu bu sözleşmede bizim bilmediğimiz en fazla ne olabilir? Gidip sözleşmeye bakma hakkım var mı? işten çıkarken belgeleri alma hakkım var mı? İşten ayrılıcam ama sonradan bu imza yüzünden başıma bela olmalarından çekiniyorum direk çekip gitsem bişey demeden sonradan başıma bela olurlarmı diye korkuyorum. Olay çıkarsam böyle böyle yaptınız belgeleri istiyorum diye ellerinde imzalı kağıt var belkide daha kötü olucak benim için. Ne yapmalıyım?