Merhabalar 1997 senesinde satın almış olduğumuz arsayı evimizin arka cehhesindeki komşumuz almak istemiş evin ozaman sahibi 400 milyona satıyordu arka cephemizdeki komşumuz 200 milyona alacam başka para asla vermem diyince biz alıcı olduk ve istenilen fiyata aldık.fakat ev bitişik nizam olduğundan komşumuz 1 metre geriden yapacaksın benim camlarımı kapatmayacaksın gibi sözler söyledi bizde mümkün olamayacağını söyledik zaten ev 110 m2 yapmaya başladığımızda karısı kızı ustalara su dökmeler taş atmalar en son babama karısı ile saldırıp dövmeye çalışınca arkasından çekip kalasların içine yatırıp çullanmışlar babamda annemin yardımıyla kurtulunca adamı ve karısını güzelce dövmüş daha sonra haksız çıkacaklarını anlayınca özür dilediler ve mahkeme geri alındı ve adam gene rahat durmadı çatı gider sularını binamızın temeline akıtmaya başladı 2000 senesinde amacı binanın temeline su doldurup binayı çökertecekmiş fakat bu sular bizim bodrumumuza doluyordu ve mahkemeye gene başvuru yapıldı hakimler geldi gördüler sonra gene özür diledi gene biz komşuyuz cahil insan diye mahkemeyi babam geri aldı biraz merhametlidir ben asla almazdım.sonra komşumuzun çatı giderlerini biz paramızla yaptık o keserle masuz kırıyordu en son bizim evimizin giderine bir boru ile akıtmak suretiyle bir kaç sene sabitlendi 2 sene evvel evimize sıva yaptırdık ve bu şahıs bize sıva yaptırmadı evimizin arka kısmı tuğlalı bir halde duruyor ben sıva ve yalıtım yaptırmak istiyorum fakat izin vermiyor hala kinini devam ettiriyor adam yaşlandı ölecek nerdeyse hastaneden çıkmıyor şimdi oğlu aynı şeyi yapıyor.1 ay önce bir çatı yaptırdık belediyeden izin alarak ama yasal izin değildi çatıdan su aldığı için sözlü izin verildi yaparken bu şahıs 10 defa şikayet etmiş geldi belediyede tutanak tutmak zorundayız dedi zaten şikayet olursa işlem yaparız dediler tutanak tutuldu ve ceza yazıldı arkamızdaki komşumda 5 sene evvel çatısına daire yapmıştı biz komşu diye ses çıkarmamıştık bunu belediyeye söyledim sende onu et dediler çatıyı ve evime su akıttığını ettim belediye geldi önce uyarı verdi fotoğraf çektiler boruları hemen yaptırdılar ve evi 2 katıda kaçakmış daha önce gene kaçak olduğundan 1987 senesinde ceza yemiş ve tekrar kaçak kat atınca 50.000 tl den fazla ceza yazılacağını söyledi belediye ve bu adamın evi cadde üzerinde evinin yarısından fazlası yola gidiyor parasıda ödenmiş ama yıkılmadı hala ben bu durumda bu şahsa nasıl bir mahkeme açmalıyım evime yaptığı su akıtmaları için bir tazminat talep edebilirmiyim evimin sıvasız duvarının yüzeyi hortumla yıkarsınız aynı o şekilde http://abload.de/img/pc180719b5zcn.jpghttp://abload.de/img/pc180713odyuz.jpg burda resimleri mevcut parkeler kabardı ve bu şahıs 2 sene önce biz duvarlarımızı delerek onun çatısına dokunmadan dışarı çıkardığımız kalaslar ile sıva yapmak istediğimizde ustalara eline aldığı kiremitle vurmaya çalıştı polis çağırdık karakolda bize onun hava sahası giremezsin suç falan diyince bizde oda şikayetçi olmadık.ve bu şahısın oğluyla annem kayınpederi aracılığıyla onlarda komşumuz konuşmak istemiş anneme 10.000 tl para verceksiniz sıva yapmak için yoksa yapamazsınız benim yerime girdiniz gibi laflar söylemiş yerine girme gibi bir durum asla yok ölçtür dedik ölçtürdüm dedi evi kaçak olduğu ve yıkılacağı için ölçtürme hakkıda yokmuş fakat biz ölçtürmemizde 400 tl gibi bir fiyata mal oluyor ve gereksiz biz ölçtürme amacı bize zarar vermek zaten mahallede kimseyle geçinmeyen birisi burdada evimizin sıvasız görüntüsü ve komşumuzun evi http://abload.de/img/pb060665zhz6e.jpg her türlü zarar ve ziyanını karşılayacağımıza taahhüt veriyoruz noterden fakat kabul etmiyor ne yapmalıyım bizi tehdit ettiğine dair davada açmalımıyım veya tazminat talep edebilirmiyim 16 senedir temelimize su akıttığına dair şimdiden verilecek cevaplar için teşekkürler..
,
evi yolagidiyor,
komşum Evimin duvarına ,
bitisik nizamda siva olurmu yapma izni cikarmi,
mantolama yapmaya izin vermiyo komsu,
bitisik binalarda siva sorunu,
mantolama izni,
komsu yalitim yaptirmiyor,
mantolama,
Komsum yoldan geçmeye ızın vermıyor,
komşum montalama yapmama izin vermiyor,
ısı yalıtımı için komşum arazisine girmek için izin vermiyor,
bitişik nizam sıva,
duvar kırdıktan sonra şikayetolursa ne olur,
binada yalitim herkes yaptirmiyo,
komşu mantolama yapmama izin vermiyor
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Wmic Windows Activation Key and...
03-05-2025, 14:36:12 in Aile Hukuku