+ Konuyu Yanıtla
1 / 2 Sayfa 12 SonSon
1 den 10´e kadar toplam 19 ileti bulundu.

Konu: Tuvaletin Yan Kabinindeki Erkek

Tuvaletin Yan Kabinindeki Erkek Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
    Nerede
    İSTANBUL
    İletiler
    20
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Question Tuvaletin Yan Kabinindeki Erkek

Merhaba,
    2011 Ekim ayında dünya devi hamburger restoranının İstanbul'un en nezih semtlerinden sayılan bir şubesinde tuvalette kabine girdikten bir süre sonra kafamı yukarı kaldırınca yan taraftan uzanmış elinde cep telefonu olan bir adam gördüm, tuvalete benden sonra geldiğini biliyorum, sesini duydum ama böyle bir olay olacağını bilemezdim, yan kabinime giren bir kadın sanmıştım, sonra o adam kabinden hızlıca çıktı, diğer kadınlar birşey yapamadı, yaşlılardı, ayağımdaki topuklu çizmeler yüzünden de aşırı hızlı koşamadım, yakalayamadım. Çıkış kapısında ise o anda güvenlik yoktu. Kendisinden şikayetçi oldum ama bulunamadı. Restorandan kamera kayıtlarını istedim ve verdiler. Adam beni restoranda takip etmiş, ben girdikten sonra arkamdan tuvalete gelmiş. Onu kovalayışım bile kayıtlarda var. Güvenliğin o anda ortada olmaması ise ilginç. Beni telefonuna kaydetti mi bilmiyorum. Kaydettiyse durum daha da feci.. Restoranın orta katında bulunan tuvaletlerde kadın ve erkek kapıları hem dipdibe hem de kamera açısı yok yani o erkeğin kadınlar tuvaletine girdiği gözükmüyor. Olay zaman aşımına uğramış mıdır, restorana dava açabilir miyim, bu Amerikan devi firma olayı çürütmek için o adamla işbirliği içinde olduğumu söyleyip beni haksız çıkarmaya çalışır mı, restoranın kamera yerleştirme sistemine ve tuvaletlerin bu kadar dipdibe olmasıyla kapıdaki güvenlik zaaflarına da dava açabilir miyim? Bu konu ile ilgili birşey yapabilir miyim? Sonuçta ben orada tecavüze bile uğrayabilirdim, çünkü ilk ben girdiğimde tuvalet bomboştu. Çok teşekkürler.

Hukuki NET Güncel Haber

Tuvaletin Yan Kabinindeki Erkek konulu yargıtay kararı ara
    Tuvaletin Yan Kabinindeki Erkek konulu hukuk haber

2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Nerede
    Avukat Dünyası
    İletiler
    Ne kadar?

Nerede
    İSTANBUL
    İletiler
    20
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Cevap: Tuvaletin Yan Kabinindeki Erkek

Ben bu duruma günü geçmemişse acil dava açmak istiyorum, fikir belirtirseniz sevinirim, teşekkürler.

Nerede
    İSTANBUL
    İletiler
    20
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Question Tuvalette telefonlu tacİz

Merhaba,
    Daha önce bu konuyu açtım ama hiçkimseden cevap gelmedi, çok önemli cevap almam lazım çünkü dava açmak istiyorum. 2011 Ekim ayında dünya devi bir hamburger restoranının İstanbul'un en nezih semtlerinden sayılan bir şubesinde tuvalette kabine girdikten bir süre sonra kafamı yukarı kaldırınca yan taraftan uzanmış elinde cep telefonu olan bir adam gördüm, tuvalete benden sonra geldiğini biliyorum, sesini duydum ama böyle bir olay olacağını bilemezdim, yan kabinime giren bir kadın sanmıştım, sonra o adam kabinden hızlıca çıktı, diğer kadınlar birşey yapamadı, yaşlılardı, ayağımdaki topuklu çizmeler yüzünden de aşırı hızlı koşamadım, yakalayamadım. Çıkış kapısında ise o anda güvenlik yoktu. Kendisinden şikayetçi oldum ama bulunamadı. Restorandan kamera kayıtlarını istedim ve verdiler. Adam beni restoranda takip etmiş, ben girdikten sonra arkamdan tuvalete gelmiş. Onu kovalayışım bile kayıtlarda var. Güvenliğin o anda ortada olmaması ise ilginç. Beni telefonuna kaydetti mi bilmiyorum. Kaydettiyse durum daha da feci.. Restoranın orta katında bulunan tuvaletlerde kadın ve erkek kapıları hem dipdibe hem de kamera açısı yok yani o erkeğin kadınlar tuvaletine girdiği gözükmüyor. Olay zaman aşımına uğramış mıdır, zaman aşımı ne kadardır, restorana dava açabilir miyim, bu Amerikan devi firma olayı çürütmek için o adamla işbirliği içinde olduğumu söyleyip beni haksız çıkarmaya çalışır mı, restoranın kamera yerleştirme sistemine ve tuvaletlerin bu kadar dipdibe olmasıyla kapıdaki güvenlik zaaflarına da dava açabilir miyim? Bu konu ile ilgili birşey yapabilir miyim? Sonuçta ben orada tecavüze bile uğrayabilirdim, çünkü ilk ben girdiğimde tuvalet bomboştu. Çok teşekkürler.

Nerede
    istanbul
    İletiler
    2.640
    Dilekçeler Sözleşmeler
    3
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Cevap: Tuvalette telefonlu tacİz

Kamera kayıtlarını o tarihten bu yana sakladıklarını sanmıyorum. Güvenlik görevlilerinin wc de görev yapmaları da düşünülemez. Suç şahsidir. Kişiyi de bulamadıklarına göre bence işletmeyi suçlamak, en azından bu kadar zaman geçtikten sonra suçlamakta hukuki yarar görmüyorum.

Nerede
    ........
    İletiler
    4.959
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Mala ve cana kast yok, olay yok, mağdur yok. 2 yıldan fazla süre geçmiş. Zaman aşımına uğramıştır.

Nerede
    istanbul
    İletiler
    2.640
    Dilekçeler Sözleşmeler
    3
    Dosya Yükleme
    0

Sayın ceceli, olay var, suç da var. Ancak ispatı imkansızlaşmış gibi görünüyor. Ve dediğiniz gibi zamanaşımı da var.

İletiler
    4.436
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Soruyu soran üyenin diğer (tüm iletilerinden)iletilerine şöyle bir göz gezdirdim.Cevap vermek isteyenlere de tavsiye ederim.Onun dışında suçu işleyen ortada yok.Aradan geçmiş 3 sene.Tecavüze uğrayabilirdim, öldürebilirdim, gaz döküp yakılabilirdim gibi gerçekleşmemiş olayların ceza ve tazminat hukukunda yeri yok.Forumumuzun kalitesine verdiğim önemden ötürü cevap vermeden önce forumun özelliklerini kullanarak ufak ip uçları aramayı alışkanlık haline getirdim.Herkese tavsiye ederim..

Nerede
    İSTANBUL
    İletiler
    20
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı Bill187 rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Soruyu soran üyenin diğer (tüm iletilerinden)iletilerine şöyle bir göz gezdirdim.Cevap vermek isteyenlere de tavsiye ederim.Onun dışında suçu işleyen ortada yok.Aradan geçmiş 3 sene.Tecavüze uğrayabilirdim, öldürebilirdim, gaz döküp yakılabilirdim gibi gerçekleşmemiş olayların ceza ve tazminat hukukunda yeri yok.Forumumuzun kalitesine verdiğim önemden ötürü cevap vermeden önce forumun özelliklerini kullanarak ufak ip uçları aramayı alışkanlık haline getirdim.Herkese tavsiye ederim..
    Ben bu konuyu danışmak için aynı gün bir hukuk bürosuna gidip sordum ama bana yeterli yardımda bulunmadılar, onlar güçlü diye kaybedeceğimi düşündüler ben de içime yediremedim yıllar sonra da olsa hakkımı aramak istedim. Restorandan adamın koşarak kabinden çıkış görüntülerini aldım, karakola bile götürdüm ama kişi yakalanamadı, kovaladığım da gözüküyor. Ben avukat değilim bir vatandaşım, olayı aynen buraya yazdım. Bir avukat kadar bilgim yok, olamaz. Zaman aşımı olmadıysa avukat tutup dava açmaya karar vermiştim sadece. Diğer iletilerine göz gezdirdim ve benzeri şey ne demek bu olay sizin karınızın, kız kardeşinizin, annenizin başına da gelebilirdi. Burada çok ciddi bir mağduriyet var ama daha önceden bu ve diğer iletilerime şimdi de cevap yazan bir kişi inanmayıp beni adeta suçlamış ben de kendisini şikayet etmiştim. Bu olay ve diğer sorduğum olaylar doğrudur ama sizleri inandırmak için çaba sarfetmekle uğraşmayacağım. Forumunuza da bir daha girmeyi düşünmüyorum, yardım edileceğine sanki ben suçluymuşum gibi mağdur bir insanın üzerine geliyorsunuz. Türkiye'de hiç mi tuhaf olaylar olmuyor ben anlamıyorum artık. Size forumunuzda başarılar, ben tüm sorunlarımı hukuk bürosuna gider danışırım.

İletiler
    4.436
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Sevgili mağdur vatandaş Benim yazımda sadece diğer iletilerine göz gezdirdim, bunu her cevapladığım soru için yapamaya başladım sizlere de tavsiye ederim yazıyor.Bunda ne suçlama var ne başka bir şey.Buraya isteyen üye istediği görüşü yazabilir o ayrı ama şu an için inanmama gibi bir şey söz konusu değil.Suçlamanın zaten konuyla alakası yok.Foruma girmeme kararınız hayırlı olsun.Sorunlarınızı hukuk bürosuna gidip danışmanız iyi bir fikir.Esen kalın.

Nerede
    ........
    İletiler
    4.959
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı Mağdur Vatandaş rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Ben bu konuyu danışmak için aynı gün bir hukuk bürosuna gidip sordum ama bana yeterli yardımda bulunmadılar, onlar güçlü diye kaybedeceğimi düşündüler ben de içime yediremedim yıllar sonra da olsa hakkımı aramak istedim. Restorandan adamın koşarak kabinden çıkış görüntülerini aldım, karakola bile götürdüm ama kişi yakalanamadı, kovaladığım da gözüküyor. Ben avukat değilim bir vatandaşım, olayı aynen buraya yazdım. Bir avukat kadar bilgim yok, olamaz. Zaman aşımı olmadıysa avukat tutup dava açmaya karar vermiştim sadece. Diğer iletilerine göz gezdirdim ve benzeri şey ne demek bu olay sizin karınızın, kız kardeşinizin, annenizin başına da gelebilirdi. Burada çok ciddi bir mağduriyet var ama daha önceden bu ve diğer iletilerime şimdi de cevap yazan bir kişi inanmayıp beni adeta suçlamış ben de kendisini şikayet etmiştim. Bu olay ve diğer sorduğum olaylar doğrudur ama sizleri inandırmak için çaba sarfetmekle uğraşmayacağım. Forumunuza da bir daha girmeyi düşünmüyorum, yardım edileceğine sanki ben suçluymuşum gibi mağdur bir insanın üzerine geliyorsunuz. Türkiye'de hiç mi tuhaf olaylar olmuyor ben anlamıyorum artık. Size forumunuzda başarılar, ben tüm sorunlarımı hukuk bürosuna gider danışırım.

Evet pireyi deve yapıp; özelden size attığım mesajla ilgili beni şikayet ettiniz. Mesleğiniz ile ilgili bir sorular sinsilesimi diye belirttim ve sizin yazdığınız bir sözden yola çıkarak gönderme yaptım. bir günlüğüne uzaklaştırma aldım Bu yüzdende ne yönetime nede size hakkımı helal etmiyorum. profiliniz ve anlattığınız konulara bakınca ben hala aynı yerdeyim. Anladığım kadarıyla başkalarıda aynı şeyleri düşünüyor. Ama bunlara rağmen iletinize yardımcı olmak istedik. Bana birgünlük uzaklaştırma verdirdiniz ama 2011 yılında yaşadığınız olaylardan dolayı benim fikrim zaman aşımı olduğu ortadada ispatlanabilecek bir suç olmadığı görüşündeyim. Mahkemeye giitiğinizde karşı tarafta aynı şeyi söyleyecek. ">Efendim davacının mesleği yönetmen senaristtir dava konusu hayalden ibarettir" vs diyecek.

- - - Updated - - -

Alıntı ceceli341 rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Mala ve cana kast yok, olay yok, mağdur yok. 2 yıldan fazla süre geçmiş. Zaman aşımına uğramıştır.
    Soruyu soranın anlattıklarına göre suç var. Ama suçun konusu ne? suçlu nerde? Delil nerde? Mağdur nerde? ve şikayet konusu nasıl ispat edilecek. Zaman aşımı olmasada bu dava havada kalırdı bence. Üye, restoranın kameralarından baktığımızda beni takip etmiş diyor. Kamera kayıtlarının yerinde yeller esiyordur. O restorana günde kaç kişi giriyor, o şahsı bulsalar dahi karşı taraf demeyecekmi ben kimseyi takip etmedim çekim yapmadım, bu çektiklerimi yaymadım vs.

+ Konuyu Yanıtla
1 / 2 Sayfa 12 SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar: