3 yıldır alışveriş merkezinde bayiliğini yaptığım tekstil firması ile geçtiğimiz haziran ayında işlerin düşüklüğü sebebiyle onların teklif etmesi üzerine bir anlaşmaya
vardık.Kira kontratı Avm yönetimiyle firma arasında olduğu için (ben alt kiracıyım) aralarında 30 Ağustos'ta mağazayı kapatmak şartıyla kirada %30 indirim yapılması şeklinde bir anlaşma yapılmıştır.Firma ise haziran ayından 30 ağustos tarihine kadar mağazayı kendilerinin işletmesini 30 ağustos tarihinde ise mağazayı kapatacaklarını ve mağazayı çok düşük bir fiyata kendilerine devir etmemi istemişlerdir.Ayrıca 30 ağustos tarihinde mağaza kapandığı takdirde kirada %30 indirim
uygulanacağını ve buna acilen karar verilmesi gerektiğini AVM yönetiminin her an karardan vazgeçebileceğini bana söylemişlerdir.Benim de yapacak birşeyim olmadığından ve çaresizliğimden çok komik bir rakama mağazamı firmaya devir ettim ancak hiçbir şekilde bir kağıt imzalamadım.Bu komik rakamda zaten firmaya olan borçlarıma denk geldiği için borçlarım silinmiş oldu.Aradan 3 ay geçti ben 30 Ağustosta mağazanın kapanmasını beklerken firma mağazayı kapatmadı ve araştırmalarım sonucu kirada yine indirim yaptırarak aralarında devam kararı almışlar.Firma 2 kere kira indirimi almış hem kirayı düşürmüş hemde bedeva denebilecek bir paraya benim mağazamı almıştır.bu durumu içime sindiremedim,nasıl bir yol izlemeliyim?Acaba bu bir dava konusu olabilir mi? Teşekkür ederim.