Öncelikle hayırlı günler iyi çalışmalar arkadaşlar ;

Çalışmakta olduğum bir otelde işe başlama tarihim 08.05.2012 den bu yana kadar devam etmektedir.
Gecen yılın son aralık ayında beni Askıya alıp yada ücretsiz izin verip 2 ay ara verip sonra tekrar devam ettim..
İzinden sonra şu anda tam 11 aydır aralıksız otelde çalısmaktayım ve bu yılda aynı durum ile karşılaşacağımı bildiğimden,
Bu defa zorunlu ücretsiz izine veya askıya gitmek istemediğimi otele bildirdim.Ve Kıdem tazminatım ve yıllık izin hakkımı alıp gitmek
istediğimi bildirdim.Fakat otelin bünyesinde görevli insan hakları müdürü bana hiç bir hakkım olmadığını zaten sezon sonu biz istesekte
istemesekte askıya alabileceklerini,işe başlar iken yapılan sözleşmede bizim askıyı kabul ettiğimizi beyan ediyor ve işten ayrılmak istiyorsakta istifa yazıp gidebileceğimizi söylüyor.Tek bir hak almadan .Peki 1 ay sonra otel kapandığı zaman her sene olduğu gibi ücretsiz izin kağıdına imza atmak istemiyorum dediğimde
ise müdür ; zaten böyle birşey istemeyeceğiz sizden Geçen yıl askı için imza attınız her sene için askı imzasına gerek yok ,direk askıya gideceksiniz diyor.Bu nasıl olur hala anlam veremedim.Sözleşmenin yenilenmesi gerekmezmi.?Siz değerli hukuk adamları Bizlere ışık olun bizler haklarımızı alın terimizi savunalım.Teşekkürler şimdiden