Sayın yöneticiler ve hukukseverler ; Benim sormak istediğim konu aslında çok ilginç ; Ben bir konu üzerine il müdürlüğünü bakanlığa şikayet ettim. şikayet üzerine o dönemde şikayet ettiğim il müdür yardımcısı muhakkik olarak atanır ve ifadelerimize başvurur..;Aradan 1 yıl geçtikten sonra avukatım olayların büyümesine üzerine bakanlığa tekrar şikayet eder. Bu sefer il müdürü muhakkik olarak atanır ve olayları kapatır. Bu konuda ;

a.) il müdür yardımcısının yaptığı muhakkiklik için il idare kurulunda gelen yazıda "müdürlük olarak i.m. ye muhkkilik görevi verilmemiştir.. denmektedir. Fakat çok sayıda kişi ifade verdi..

b.) il müdürünün yaptığı soruşturmada kendini araştırmıştır..şikayet konularının bazıları il müdürünü ilgilendirmesine rağmen böyle bir göreve verilmiştir.

c.) bu konularda onlarca defa ayrı ayrı şikayet etmeme rağmen il idare kurulu tarafından atanan soruşturmacılar konuyu kapatmaktadırlar. bu kadar şikayetten bir tane lehimize çıkan karar olmamıştır..

Yukarıda belirttğim konularda ne yapabilrim, hangi yolu izleyebilirim. il idare kurulunu nereye şikayet edebilirim .. saygılarımla