Öncelikle merhaba , 1.5 yıldır aynı evde oturuyorum. Kira sözleşmem ev sahibinin oğluyla yapılmış durumda.Başta mal sahibi benim demişti ancak mal sahibi babasıymış ( dask poliçesinden öğreniyorum ) 1.yıl bitiminde kontratta yıllık artış oranı yazmamakta. 500 TL olan kirayı 600 TL yapmak istediler ben kabul etmedim 550 TL olarak ödemeye devam ettim.İlerleyen zamanda sözlü olarak yıl sonunda eve biz taşınacağız evden çık dediler kabul ettim ve Kasım 10 'da evden çıkacağımı belirttim kendilerine.Ancak Kasım 1 'de evi boşaltmazsam Kasım ayı kirasını tam ödemeliymişim 10 günlük kira olmazmış burası otel mi gibi mesnetsiz tepkiler veriyorlar.Kira sözleşmesi yaparken tahliye taaahhütnamesi de imzaladım ancak tarihe dikkat etmemiştim kiraladığım günden 20 gün sonra imzalamış görünüyorum ve bu durumda tahliye taaahhütnamesi geçerli oluyor.Şimdi bu durumda mal sahibi baba iken ben oğluyla sözleşme yapmışım bu kira kontratı geçerli mi ? Bugüne kadar 1 kere bile kiramı geciktirmedim Kasım 10 'da evi boşaltıp 10 günlük kiramı ödeyip depozito mu alıp evden çıkmak istiyorum.Ancak ısrarla ya Kasım 1 de boşaltmamı yada tam kira vermemi istiyorlar.Bugün eve emlakçı göndermişler Kasım 1 de çıkacakmıssınız deniliyor ben Kasım 10 'da çıkacağım dedim onlara ısrarla kabul etmiyorlar.Kasım 2 de düğünüm var misafirlerimin yanında gelip rezillik çıkartacaklar diye korkuyorum.Ne yapmamı tavsiye edersiniz tahliye taahhüt namesinde hiç bir ihtar ve ihbara gerek kalmadan evi boşaltacağımı beyan etmişim.Mal sahibinin oğluyla yapılan bu kira sözleşmesi ve tahliye taaahhütnamesi geçerli mi ?