Merhaba, bana ait twitter ile alâkalı bir site mevcut, birkaç aydır hizmet veriyor. Bugün gelen bir e-posta üzerine şok oldum, ücretsiz tk domain açan biri, sitesi üzerinden insanların twitter hesabını hackliyormuş, daha sonra şikayetler artıkta sıkışınca site adresini hiç alakası olmayan benim siteme yönlendirmiş, böylece adamın sitesine girenler benim siteme yönlenmiş oluyor otomatikmen. (Adresler farklı)

Bu şahsın açtığı domain ücretsiz, bugün site üzerinden iletişimden gelen hesabımı geri ver e-postası üzerine biraz araştırma yaptım ve bu şahsın bir çok kişinin hesabını çaldığını hakkında şikayette suç duyurusunda bulunulduğunu bu kişininde bunun korkusu ile tahminen ücretsiz aldığı .tk sitesini benim siteme yönlendirdiğini gördüm, hemen .tk sitesine şikayette bulunarak yönlendirilen siteyi kapattırdım, fakat artık olan olmuş olabilir. Site ne zamandır yönlenmiş durumda bilmiyorum.

Burada benim suçum nedir acaba? Bugün savcılığa gitmeyi düşünüyordum fakat yarına kaldı gibi, yapmam gereken işlemler nelerdir acaba bilgi alabilir miyim?

Çoğunlukla ücretsiz domain yerine yönlenen siteye yani benim siteye yönelecekler, sitenin bu tür olaylarla hiçbir alâkası yok tabii ki, google cache'den sitenin hack için kullandığı kodları ve yapan şahsın facebook hesabını da buldum, ne tür bir yol izlemem gerekiyor acaba?

Teşekkürler.