Slm hocam iyi formlar bir gün arkadaslarım içelim diye ısrar ettiler bende daha 1 defa kullanmıştım 2 ay öncesinde ve kıramadım onları ama nerden bile bilirdim ki başımıza böyle bir şey gelecegini. derken parayı verdim o ikisi aldı geldi sonra ilk birinin elindeydi bakmak için aldım elime sonra diger bakma istedi ona verdim bu arada 3 kişiyiz. sonra narkotik ekip bizi takip etmiş ve bizi arayacaklarını sölediler üzerimizi aradılar bizde çıkarttık verdik sonra ifademizi aldılar ben ellemedigimi ve haberimin olmadıgını söledim o anki durumumla sonuçta ögrenciyim ve bir gelecegim var sonra parmak izinden tesbit edilmiş 12 noktada tam uyuşuyormuş.tcknın 91/1 maddesi geregi ayrı cezalandırılmasına,süpheliler hakkında tcknın 53/1,2,3 maddesinin uygulanmasına,tcknın 54/4 maddesi gregi müsaderesine karar verilmesine talet olunur yazıyor ama sordugum kişiler en fazla denetimle yırtarsın diyor ama ben günlerdir uyuyamıyorum. ve 6 ay oldu içmiyorum zaten 1 sefer içmiştim mahkeme günü ise 07.11.13 ve kadıgın altında 1-ikrar 2- ekspertiz raporu yazıyor beni aydınlatırsanız sevinirim.hiç bir sabıkam yok bu sene üniversiteye gidecem inş. okulumu etkilermi birde biz ifade verirken 3 ümüzünde ifadelerinde farklılıklar var bu negatif bir sonuç yaratırmı ?