18 yillik esim yaklasik 4 ay once evi sebepsiz yere terk etti ve bosanma davasi acti, 15 ve 7 yaslarindaki iki cocugumuzla birlikte annesinin evine gitti, ben kilidi degistirmedim ve tekrar doner birlesiriz umidiyle ayrilmak istemedigimi hep belirttim ve dava cevap dilekcesine evi terk ettigi icin kusurlu es oldugunu bu yonde av. araciligiyla yanit verdim, bugune kadar bekledim, dava bir hafta sonra, dava aile konutumuzun bulundugu semtle alakasiz bir mahkemede acimis, avukatim yetki itirazinda bulundu, bu arada esim dosya uzerinden ara karar cikartip dava actigi tarihten itibaren islemek kaydiyla tedbir nafakasi faizleriyle birlikte odemem icin ilamsiz icra talebinde bulundu, suresinde paranin yarisini toparlayip yatirdik, kalanini da durusma gunu temin edecegimizi dosyaya eklettik, fahis nafakaya itiraz da ettik.
Aile konutu esimin uzerine 2003 tarihinde tapulu, bende aile konutu serhi koydurdum. Evi 2000 yilinda vefat eden babadan kalan miras parasinin paylasilmasi sonucu (noterde sozlesme ile paylasildi) edindigim para ile esimin uzerine yaptim. Simdi o benim bu evden cikmam gerektigini iddia ediyor. Haklarim ne olabilir ?

Esim bu arada eve gizli gizli girip cikip kendi ozel esyalarini ve bu arada bazi ortak mallari ve tum aile fotograflarini, resim cercevelerini , video kayitlarini almis, ben de kilidi degistirdim ve karakola suc duyurusunda bulundum. Sorularim 1.yetkisine itiraz ettigimiz mahkemenin aldigi tedbir nafakasi ara kararina itiraz sonuc verir mi ? Esim kapiyi kirip ev esyalarini tasiyabilir mi?