Merhabalar
Daha önce forumda problemimle ilgili yazmıştım.Avukatla görüşüp dün gerekli şikayetleri savcılığa yaptım.Kapı zilinin isim yerine yazılan yazı haricinde mesajlardan ceza alınacağı belirtildi.
Dün gece kapım çalındı yöneticinin elinde kağıtlar içinde kardeşimin adı daire numaramız bu kişi polis tarafından aranmaktadır görenlerin
155 araması rica olunur müştekiler diye bir bilgisayar çıktısı.Dairemin yan tarafına ve apartman girişine asılmış.Yönetici direk tepkili bunlar hoş değil dedi açıklamaya çalışmama rağmen ağzıma açtırmadı tam anlamıyla bir rezillik.
155 arayıp bildirdim ifade verdik. Bana tek söylenen bu çıktılardan hiç bir şey sağlanmayacağı.Kardeşim hakkında şikayette bulunan kişi zaten belli alenen kağıda bir tek isim yazılmamış.Yani bugün yine neyle karşılaşacağım belirsiz açtığım davada çıkan sonuca göre adam saldırıda bulunur mu belirsiz. Kapım her çalındığında yine ne çeşit bir rezalet çıkacak veya olmadık birisi herhangi bir eylemde bulunacak mı korkusu yaşıycam,bir daha adresimi bulurlarmı kaygısıyla evimi taşımak zorunda kalıcam ve bu adam yaptığının keyfini sürecek.
Anlayamıyorum!!