Merhaba arkadaşlar Öncelikle vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim

15 gün önce şhir merkezinde kavşak içinde trafik kazası geçirdi amcamın oğlu
kaşak merkezi sinyalizasyonlu ve kavşaga girmeden de sinyalizasyon var artı mobese var

olay: Kavşaga girdiğinde kırmızı yanıyordu ve yeşil yanmaya başladığı zaman harekete geçerken sol taraftan opel vektra marka abs li bir araç vurarak araçta sıkıştırarak kapıyı kompele içine göçürerek aracın yönünü vuran aracın geldiği yöne sevk etti . vuran aracın fren izi 4,5 metre bizim aracın fren izi 2,2metre olay sonrası hastaneye ambulansla kaldırılıp müdahale edildi ve raporları alındı. aracımın 5,000 tl ye yakın masrafı var.

trafık raporunu yazıyorum:

05,07,2013 gunu saat 18,45 sırasında surucu hakan k. (bize vuran kişi) sevk ve iradesindeki 07nmj... plakalı aracı ile anıt caddesinde emniyet müdürlüğü istikametinden anıt kavşağı istikametine seyir halinde iken anıt kavşağına geldiğinde ereğli girişinden adliye lojmanları önünden anıt kavşağına doğru seyir halinde olan sürücü hüseyin k. (biz) sevk ve iradesindeki 33py... plakalı araçla çarpışması neticesinde yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiştir . her iki sürücüde olay yerinde vermiş oldukları sözlü ifade de yeşilde geçtiklerini beyan etmişlerdir mobese kamaraları görüntüsü izlendiğinde kameranın kaza anında başka yönde olduğu ve kaza olduktan sonra görüntülenmiştir hangi aracın yeşilde veya kırmızıda geçtiği görüntülerde mevcut değildir

her iki sürücüde sözlü beyanlarında yeşilde geçtiklerini beyan etselerde hangisinin kusurlu oldugu tam olarak belli olmadığından ve tarafımızda bir kanaat oluşmadığından kusur dağılımı yapılamamıştır...

Kaza yaptıgında bizim aracın arkasından gelen araçta özel yurt müdürü ve şöförler odası başkanı varmış ve olaydan sonra emniyete giderek bizim yeşilde geçtiğimizi ve suçsuz oldugumuzu beyan etmiştir ...

diğer aracın sahibi emniyette tanıdıkları ve arkadaşları oldugunu kazaya müdahale eden polisinde onun tarafını tutan sözler söylediğini hatta hata ambulans bile çagırmadıgını olayın anlaşma ile kapanmasını soyledı.
anlaşmak için birkaç sefer kaza yapan kişi ve babası ile görüşüldü ama anlaşmayı kabul etmediler

Bu emniyet çalışanlarının işleri nedir ? olay yerinde görgü şahitleri var aracımız kazada farklı yöne savruluyor kavsakta 4,5 metre fren ızı var ve polis karar veremiyor ...

tanıdık olunca oluyor heralde emniyete gittiğimizde polis memuruna 4,5 metre fren izi var dediğimizde nolmus varsa yanıtını veriyor teknik verilere göre bir aracın 4,5 metre fren ızı olması mınımum 80 km hız yapması ile mumkundur kaldıkı bu arac abs fren sıstemlı

olay daliyeye yansıdı

Sizlerden arzum

nasıl bir işlem takip etmeliyim şuan aracım olmadıgı için maduriyetim var aracım sanayıde kazalı halıyle duruyor... usta yapılmayacaksa cekın dıyor... Bilir kişi gööremelimi nasıl olacak bilmiyorum

sizlerden yardım bekliyorum

saygılarımla