Merhaba hukukçu arkadaşlarım, sevgili avukatlarım..

ben bir esnafım , turkcell alt bayisiyim. turkcell nar paket tl yükleme yapmak isteyen bir müşterime 30 tl lik paket yükleme yapıyordum ki, 1 rakamı yanlış yazmışım ve 30 TL Nar paketi başka bir vatandaşa yüklendi.
Turkcell Bayi Destek Hattı (0532-757-22-94) aradım ve düzeltme yapılmasını istedim, ancak bana şöyle söyledi. dilekçe yazmanız gerekiyor.
Dilekçe'de "harcanmayan TL'lerin geri iadesi" diye bir ifade var. yani yanlışlıkla 30 tl yüklediğim kişi bu tl yi harcarsa geri iade yapılmayacak.

ve ben soruyorum. Turkcell müşteri hizmetler'ni aradım, bayi destek hattını aradım, ancak anında düzeltme yapmıyorlar, dilekçe yazın 48 saat içinde dönüş yapılacaktır. neden konotorler harcanmadan anında düzeltme yapmıyorsun. ama bana sadece dilekçe yazın dediler..

müşteri'min ve benim zaman kaybım, müşterimin mağduriyeti, ve 30 TL 'nin harcanan kısımları gelmeyecekse, para kaybı, söz konusu..

bu durumda hukuki mücadele başlatılabilir mi ?..... Syn. avukat arkadaşlarımızdan kısada olsa özet bilgi istiyorum. şuanda avukata da para verecek durumum yok ancak avukat olabilirim belki.. haksızlıklar beni çıldırtıyor türkcell neden anında işlem yapmıyor, sicil numarası veriyorum, elimde dekont var, istersen Tc kimlik numaramı verim yollim diyorum anında işlem yapın yok ancak 48 saat içinde arkadaşlarımız sizinle irtibata geçecektir diyorlar..
30 tl harcanırsa ve geriye elimizde 0 tl kalırsa, sinirlerim'e hakim olamıyorum bu devlet nasıl bir devlet. belki kendi avukatlıgımı yapabilirim... hakim'de yardımcı olur belki =)