Merhabalar

Yanımda 2 Aylığına kalan kardeşimin biriyle alacak verecek davası olmuş Adam benim eski işyerimden bir mühendis olduğu için bana ulaştı. Evime kadar geldi bizimle kalmadığını yerine ulaşırsam haber vereceğimi belirttim ama sürekli aramaya devam etti. Rahatsızlık duyduğumu artık aramaması gerektiğini belirttikten sonra küfürlü mesajlar atmaya başladı yani evde sadece annem ve ben yaşadığımız için işin özeti kadın olduğumuz için sanırım parayı bizden tacizle elde edebileceğini düşündü.
Bir arkadaşımdan rica ettim aradı konuştu bir daha aramayacağını belirtmiş.1 Ay kadar rahatsız etmedi bugün kapımızın zilindeki isim bölümüne hırsızlar yazmışlar.Korkunun dışında etrafa rezil olduk.
Kapı önünde kamera aradım ama yoktu yazıyı söktüm karakola gittim.İşleri yoğun olduğu için kayıt almadılar sorun halinde 155 i aramamızı ve ertesi gün savcılığa gitmemiz gerektiğini söylediler.Savcılığa gideceğim ama bu şikayetten sonra evi bildikleri için tacizi daha ileriye götürmelerinden korkuyorum.Bununla ilgili savcılığa ayrı bir başvuru yapmam gerekir mi? yada güvenliğimi nasıl sağlayabilirim.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.