İyi günler ve iyi çalışmalar dileyerek konuma başlamak istiyorum,2009 yılında 60 ay vadeli Teb bankasından 12500 tl kredi ve Garanti bankasındanda 12000 tl kredi kullandım.2010 ocak ayında 11000 tl lik aracımı satarak bir bankanın kredi borcunu kapatmak istedim, ancak aracım Eskişehirde iyi niyetimi suistimal edilerek dolandırıldı.11000 tl lik sened verdiler ve şu an icra dairesinde duruyor hiç bir yaptırım uygulayamadım, çünkü şahısların üzerine kayıtlı mal varlığı yok.2010 mart ayında oğlum lösemi hastalığı teşhisiyle tedaviye başladı.Arabayı filan gözüm görmedi kredi kartlarım ve kredi taksitlerimi 2011 Ağustos ayına kadar aksaklıklarla ödemeyi sürdürdüm.28 Kasım 2011 de 17 yaşındaki oğlumu lösemiden dolayı kaybettim.kredi kartlarım city bank,asya bank,işbank,ve Teb bankasındaki kredim takibe düştü.City bank oğlumun acısından dolayı özel bir indirim yaparak geri kalan borcumu da on ay taksite böldüler ve ödedim.Garanti bankasını halen bir ay gecikmeyle devam ettiriyorum.İşbank kredi kartımı yapılandırdım halen ödüyorum..Teb bankasına iki yıla yakın taksit ödemesi yaptıktan sonra takibe düşmüştü.2012 ocak ayından itibaren maaşımın 4/1 hacizli.Teb bankası kredi borcumu Lbt varlık A.Ş ye devretmiş ve halen borcum 11000 tl görünüyor.Aylık 310 tl maaş kesintimle bu borcu kaç yılda ödeyebilirim,bankalar nezdinde kara listeye girdiğim içinde kredi kullanamıyorum,geçen hafta babalar gününde ve bende mezarlıkta oğlumun baş ucundayken ne garip tesadüf LBT varlık A.Ş tarafından arandım.Borcumu hemen kapatırsam babalar gününe özel indirimle 9500 tl olarak kapanacağını ilettiler.Tabiki 5000 tlye de indirseniz ödeyemeyeceğimi bildirdim.Maaşımdan kesilen para icra dairesinde birikiyor ve borç kapandığında bize iletecekler diyede bir cümle kullandılar.Benim sizlere sormak istediğim aylık 310 tl kesinti ile temerrü
d faizli borç kaç yılda bitecek ve İcra dairesinde maaşımdan kesilen para neden LBT varlık A.Ş ye iletilmiyor ve bekletiliyor.Saygılarımı sunar iyi günler dilerim