Merhabalar hayırlı günler diliyorum herkeze
23 yaşındayım ben 2012 temmuz 17 de bir evlilik yaptım ama gelin görün ki eşim bu süreçte çok değişti artık ne yapacağımı bilmiyorum boşanmak istiyor ama ben çocuk var diye duruyordum ama artık tak etti canıma eşim 1 ay önce açtığı boşanma davasını geri çekmek için bir dilekçe verdi ama şuan iyice kötü oldu devamlı kavga ediyor devamlı bana baskı yapıyor devamlı küfür dolu msjlar atıyor şuan işimin olmadığını bildiği halde baskı görüyorum eşim evden 4 kez kaçtı bunun sunucunda bende sinirimden birşeyler söyledim ve tokat attım bu dava sonuçlandı ceza aldım ama sabıkam olmadığı için ertelendi ve 53 maddeye göre de hak mahrumiyetine çevrilmiş anladığım kadarıyla ama eşim bunları gördükçe iyice kötü oldu artık ne yapacağımı bilmiyorum işimi eşim yüzünden kaybettim daha önce ailemle yaşıyorduk şimdi ayrı bir ev kurmayı planlamıştık ama işim olmadığı için herkez taktir ederki bu bi kaç ay alacaktır iş bulmak ama eşim bu bu yüznden devamlı baskı yapıyor artık dayanamıyorum eşim kendisi öğretmen mesleği var ama çalışmıyor git sende çalış en azından sende yardım et berabeer daha hızlı yapalım diyorum ama böyle dediğimdede ben çalışmıyorum yüksek lisans yapacağım diyor ama herkeze gidip de yalan söylüyor ben ev tutmuyorum ona sahip çıkmıyorum diye hakime,avukata yalan beyanlar verip beni küçük düşüyor çocuğumuz doğmamış ama ağza alınmayacak sözler söyledi o sabıya onların mesajları duruyor ve çocuğu istemediğini söylüyordu ve şimdide istiyorum diyor ne yaptığını anlamıyorum artık boşanmak istiyor ama benden nafakada almak istiyor ama bnm ona yaptıım birşey yok hem kendi kavgayı çıkartıo hemde bni suçlu gösterio
zaten bi evlilik hayatım olmadı 4 kez üst üste kaçtı en sonunda dedim ailende dur sen ben para ayarliyim işimi halledim ev tutalım ama bu sefer de baskı görüyorum küfür ediyr gecenin bir yarası uyamaya koymuyor sabahalara kadar benmle ilgilen diyor gel psikoloğa gidelim diyorum diyor sen git ama bnm sinirim tek nedeni eşim düzgün bir davranış sergilemiyor çünkü devamlı polise gidip ağlayıp sızlayıp kadın sığınma evlerinde geziyor 11 aylık evlliliimde bi yemek olarak en büyük patates kızartması yaptı bir kere börek yap dediimde evden kaçtı beni siz attınız dedi yalan dolan herşeyi ben bıktım her gece ağlıyorum allaha dua ediyorum durduk yere gözümden yaşlar geliyorama bnm yaptığım birşey yok sizlere sorarım bir evlilik böylemi olur yoksa her iki eşinde azmetmesiylemi olur
tek taraflı bir çekişme sonucu yavrumuda babasız anasız bırakacak ama dayanmıyorum artık anılık ruh hali değişiyor diyorum madem ailen yanında kalmak istemiyorsun gel bnmle kal ailemin yanında yok burdada baskı göörüyormuş ama hiç bir baskı gördüğü yok yalan beyanlar verip beni devamlı suçlu gösteriyor sıkıldım aşşağılandım ve ben bu konularda hiiç birşey bilmiyorum
ama hakim bni hiç dikkate almıyor ne yaptım ne yapıyorum bilmiyorum ama devamlı kadın haklı çıkıyor ve artık dayanılmayacak bi boyut aldı bu olaylar ağzımı açamıyorum devamlı kavga çıkartıp diyor ki ben kadınım devamlı ben haklı çıkarım bir yardım edin abilerim ablalarım sinirlerime zor hakim oluyorum dayanamıyorum artık bunların sonucu ben ne yapabilirim nasıl bir davranış sergileyebilir yasal hakklarımı savunabilirim
Hukuki NET Güncel Haber
Konu trpersia tarafından (15-06-2013 Saat 16:02:57 ) de değiştirilmiştir.
Selam,
iki hafta önce işten çıkartıldım işkura gittim ahlak maddesinden dolayı çıkartıldığımdan dolayı kıdem tazminatı alamıyormuşum. Gerekçe olarak...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Evlat edinilen çocukların eski...
04-05-2025, 20:37:53 in Aile Hukuku