Akbank bireysel kredimi her ayın 30 ödeme tarihi idi ve 30.04.2013 toplam borcum 13656 tl idi ve hesabıma tüm tutarı yatırdım ancak şubenden kapatılıyormuş 1 mayıs tatildi ancak 2 mayısta güneşli şubesinden kredimi kapatmak istediğimde 180 ile 190 lira civarında fark çıktı daha önceden de garanti bankasından kullanmıştım ve erkn kapamıştım ancak hesaplamaları doğruydu.hesapları inceledim ve gördüm ki 02 mayısta kredimi erken kapatma yapmamama rağmen 30 mayısta ki tutardan yani 30 mayısta kapatmışım gibi işlem yapılmış.Bankanın internet sayfasından ilettim şube personeli Pınar hn ile görüştüm hak verdi bekleyelim yanıtı dedi ancak bilgi verildi diyerek itiraz kapatılmış aynı işlemi sağlarken hesap işletim ücreti kesilmiş kesilmemesi için ise 2 adet düzenli fatura talimatımı vardı kredi kullandığımdan beri şube haklısınız diyor kesilmemesi lazım ancak cevap ret geliyor sebebi yer almadan kredi kartı da aynı hepsi aynı dönemde oldu art niyet var kredi sisteminde yazılımsal açık var çünkü kalan borcu aylık hesaplıyorlar günlük değil.dava açmayı düşünüyorum maddi ve manevi açabilirmiyim ve tazminat alabilirmiyim yoksa tüketici mahkemesine mi başvurmalıyım.
Şimdiden teşekkürler