Sayın site Yönetimi ve hukukseverler ; ben forumlarda benim konumla ilgil olarak arama yaptım.Fakat bu konu hakkında hiç bir konuya ratlayamadım.. Ben yaşadığım yerde bilgisayar alım satımı tamiri bakımı işler yapmaktayım. geçen yıl bir şahıs intarnet cafeye girip sahte isimle sahte t.c.yle sahte adresle benim hakkımda çok ağır ifadelerle şikayette bulunmuştur. bu şikayetleri dikkate alan polis benim hakkımda işlem yaparak dükkanımı arama kararı çıkartarak arama yapmışlardır. Arama sonuucunda o sahte şahsın bana karşı attığı iftiraların hiç birne rastlanamadı diye polis tutanak tutarak dükkanda bulunan 3 tane bilgisayara el koymuşlardır. Fakat bilgiyarlara el konurken imajları alınmamıştır. bilgisayarların konrolü yapıldıktan sonra müşteriye ait bir kasada müstehcen görüntü çıkması üzerine savcı benim hakkımda müstehcen görüntü bulundurmaktan dava açtı. Hazırlık soruşturması sırasında bilgisayarın sahibi görüntülerin kendine ait olduğuna dair ifade vermesine rağmen kamu davası açılmıştır. bu konuda ;

1. ) Benim davam dosyamda benimle hiç alakası olmamasına rağmen isim ve soyismi aynı olan bir şahsın suç arşivi benim dosyama konmuş. Bu şahsın suç dosyası çok kabarık olup yenilir yutulur cinsden değildir.
2. ) Ayrıca benim mail adreslerime girildiğine dair suç duyurum olmuştu bu konuda araştırma sonuçlanmış, farklı bir telefon numarasına bağlı internetten mail adreslerime girildiği tespit edildi fakat işin ilginci telefon numarası yine benim adım ve soyadımla aynı bir şahısa ait çıktı. Fakat savcılık telefon numarası şikayet eden kişiye ait olduğu için "kovuşturmaya yer yoktur" diye karar vermiştir. Sadece isim benzerliğinden olduğu bunun araştılmadığı ortada olmasına rağmen savcımız bunun üzerine benim hakkımda "Bilişim sistemini engelleme veya bozmak"tan soruşturma başlatmıştır. yine bunu ayn savcı yapmaktadır.
3.) Bulunduğum ilde yaklaşık 16 savıcının olduğunu bilmekteyim. Fakat benim davalarmın hemen hemen tamamına aynı savcı bakmaktadır.

Benm belirttiğim konularda HSYK ya ve Adalet bakanlığı ceza işleri genel müdürlüğüne başvurmamda sakınca olabilr mi, benim üzerim çok büyük bir komplo yapıldğına inanmaktayım. bana izlemem gerekn yol hakkında bilgi verebilirmisiniz. saygılarımla.