Özel sektör bir yapı markette yaklaşık dört senedir çalışmaktayım.Bundan bir hafta önce çalışmış olduğum mağaza dan bir ayna satın aldım." Ayna aslında her hangi bir stoğu bulunmayan bir üründü.Yani Bir oturma grubu yada yatak odası takımının bir parçası değil.Bir nevi promosyon, bedelsiz bir üründü".Normalde bu tip eşyalar zarar olmasın diye küçük fiyatlı bir barkod açılarak müşterilere satılıyordu.Ben bu ürün satın aldım.Hatta bunu mobilya bölümüne bağlı satış sorumlusu bana sattı.Bende bunu kasada ödemesini yaparak satın aldım ve faturasıda elimde hatta.Fakat nasıl olduysa bu ürünü aldığım için hırsızlıkla suçlanıp iki gün içinde işten çıkarıldım.İş çıkışımı beni telefonla arayarak söylediler.Bende hiç bir şekilde imza atmadım ve hakkımı hukuki yollarla arayacağımı dile getirdim.Ben şimdi tazminatımı almak istiyorum ne gibi yollar izlemeliyim, ne gibi bir yasal haklarım var.Aynı zamanda bende yüz kızartıcı ağır suçla suçlandığım için mahkemeye verme hakkım doğuyormu.Ben bu aynayı usulünce aldığıma dair belgem ve çalışma arkadaşlarım var.