avacı.h

aksaray cumhuriyet başsavcılığı aksaray sulh ceza mahkemesine bir iddianame göndermis kasten yaralama dan dolayı.be eşimle bir tartışma sonucu eşim beni aile mahkeksine verdi sonra şikayetinden vazgeçti,o olaydan sonra herhangi bir olay yaşamadık.şimdi k.h benim hakımda bir iddianame yazmış.konyada haziran ayında duruşmam var

sevk maddeleri:86/2,3-a 86/2 ve 53 md
''şikayetçi beyanı ,şüpheli savunması,adli rapor,tanıkların anlatımları ve tüm dosya kapsamından;şüphelinin eşi şikayetçiye ve mağdura yönelik,kasten yaralama suçunu işlediği anlaşılmakta.
Şüphelinin üzerine atılı şuçtan yargılanmasının yapılarak yukarıdaki sev maddeleri uayrınca CEZALANDIRILMASINA,işlemis olduğu kasıtlı suç nedeniyle hakkında TCK 53 MADDESİ uarıb-nca belirli haklardan yoksun bırakılmasına karar verilmesi kamu adına iddia ve talep olunur.28,02,2013

NOT:ŞÜPHELİ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,HAKKINDA ŞİKAYETÇİ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,e yönelik tehdit ve hakaret suçlarından ek takipsizlik kararı verilmistir....

bunun sonucu ne olur.hapiş veya memuriyetten atılma cezası alırmıyım.
SAYGILARIMLA.

benim daha önce sapıka kaydımın olmaması.eşimin şikayetinin vazgeçmesi ve eşimin 2 evliliği olması durumu ceza almamı önleyebilirmi saygılarımla.eşim ilk kocasında şiddetli geçimszilikten boşanmışlar.

saygılarımla