+ Konuyu Yanıtla
1 den 5´e kadar toplam 5 ileti bulundu.
    İletiler
    26
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Mahalledeki rahatsızlık verenleri nasıl gönderebiliriz?

bizim mahalleye yaklaşık 7-8 ay önce anne ve oğul oturan 2 kişi taşındı.adam 30-35 yaş civarı ve annesinin dediğine göre askere bile gitmemiş ve akli dengesi bozuk olduğuna dair de raporu varmış.bunun doğruluğunu tam olarak bilmiyoruz.bu adam etrafına sözlü olarak sözlü olarak saldırıyor,hakaret ve küfür ediyor.akli dengesi bozuk imajı oluşturacak hareketler danslar konuşmalar hepsi mevcut.ama benim gözlemlerim sonucu ben akli dengesinin bozuk olduğuna inanmıyorum.tam tersi fazlasıyla akıllı olduğunu düşünüyorum.evi giriş katı saıylır ve bahçesi var.birisine sataştığında fiziksel olarak güçünün yetebieleceğini düşündüğü zaman eline bir taş vs alıp çıkıyor.ama fiziksel olarak güçlü biri denk geldiğinde bahçesinden çıkmıyor yeri geliyor kaçıyor veya bahçe dışına çağırsa bile gelmiyor.hatta aynı kişi bir saat önce birisiyle tartışmasında küfürler savururken 1 saat sonra güçlü birisi gelince küfür bile etmiyor.bahçedende çıkmamasının sebebide haneye tecavüz olayını biliyor ve bunu zikrinde olabilecek kadar akıllı.ayrıca son günlerde cinsel organıyla oynama gibi edepsiz hareketlere de başladı.herkesin kendinden korktuğunu dile getirmekte ve kendi kortuğu kişilere de bir yere kadar üzerine gidebiliyor.kelimenin tam anlamıyla akıllı delilerden.zaten annesinin beyanıda doğuştan olmadığı sonradan olduğu yönünde.benim tahminim askere gitmemek için başadığı bu yola sonradan devam edebileceği yönünde.zira tam bilmiyorum ama belki kammakamlktan para yardımıda alıyormuş.annesininde düzenbaz olduğunu düşünüyorum.zira mahallede topallıyor ve yavaş yürüyorken eşim geçenlerde pazarda görmüş adate koşuyormuş.tahminim kendisi içinde para yardımı almakta.

asıl sormak istediğim başka ama biraz anlatıp kafanızda canlandırmak istedim ki farklı bir çözüm önerisi olabilir diye düşündüm.

şimdi bu kişinin yüzünden çoçuklar veya bayanlar rahat sokağa çıkmaz oldu.mahallede sinirlenp üzerine yürüyenler yok değil mi var ama herkes adamın raporundan ve deli bahnesinden korkuyor.dediği gibi zaten deli olsa ya öldüreceksin ya da kolunu bacağını kırıp yürüyemiyecek pozisyona gelinceye kadar döveceksin.ama kanunlarımız onu da insandan sayıyor.(kızmayın gerçekten deli olduğuna inansam bu sözü söylemezdim)

biz bu adamdan nasıl kurtulabiliriz??imza topladık bügün kaymakamlığa götürmüşler onlar biz birşey yapamayız imzalarınızı muhtara verin oda savcılığa götürsün demiş.muhtarla konuştup muhtara göre şeker gibi adammış.dediğim gibi adam tam bir tiyatro oyuncusu işine gelince gayet bilgili ve kültürlü dersniz.isatediği zaman kibar ve çok düzgün konuşmalar yapabiliyor.zaten ayrıca yaptığı hareketler doğru olsa akıl hastanesine yatırırlar.anlıyacağınız muhtar işe yaramaz.benim klimaya servise gelen kişi mahalelerinde ki böyle bir aileyi imza toplayıp kammakamlıpa şikayetle çıkarttıklarını anlatmıştı.etrafta bu tip sözleride duymuyor değiliz.
    gerçektn varmı böyle bir uygulama.imza toplasak gerçekten çıkarabilirmiyiz?kaç imza ve tam olarak nereye başvurmak gerekiyor.

buraya yazmamın sebebi söylentilerden kurtulup siz değerli hukukçulardan doğru bilgileri alıp mücadeleyi başlkalarının imzalarıyle ve kendi bireyler çabalarımla çözmek.anlıyacağınız burada yok kardeşim kanunen hiç birşey yapamazsınız denilirse de gidecem deli diye geçinen vatandaşa bak kardeşim ben veya ailenden birine sözlü veya fiziki bir hareketin olursa sana hak ettiğini yapacağım diyeceğim.ondan sonra da dediğimi yapmak için önce demir bir boru bulup ilk hareketinde de aylarca alçıda yatacak şekilde kolununu bacağını kırabileceğim kadar kemiklerini kırmayı düşünüyorum.( şiddete karşı olsamda son çarem bu maalesef )

yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.

Hukuki NET Güncel Haber

Mahalledeki rahatsızlık verenleri nasıl gönderebiliriz? konulu yargıtay kararı ara
    Mahalledeki rahatsızlık verenleri nasıl gönderebiliriz? konulu hukuk haber

2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    İletiler
    Ne kadar?

Nerede
    İZMİR
    İletiler
    20.857
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Cevap: Mahalledeki rahatsızlık verenleri nasıl gönderebiliriz?

Alıntı elmekoz rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    bizim mahalleye yaklaşık 7-8 ay önce anne ve oğul oturan 2 kişi taşındı.adam 30-35 yaş civarı ve annesinin dediğine göre askere bile gitmemiş ve akli dengesi bozuk olduğuna dair de raporu varmış.bunun doğruluğunu tam olarak bilmiyoruz.bu adam etrafına sözlü olarak sözlü olarak saldırıyor,hakaret ve küfür ediyor.akli dengesi bozuk imajı oluşturacak hareketler danslar konuşmalar hepsi mevcut.ama benim gözlemlerim sonucu ben akli dengesinin bozuk olduğuna inanmıyorum.tam tersi fazlasıyla akıllı olduğunu düşünüyorum.evi giriş katı saıylır ve bahçesi var.birisine sataştığında fiziksel olarak güçünün yetebieleceğini düşündüğü zaman eline bir taş vs alıp çıkıyor.ama fiziksel olarak güçlü biri denk geldiğinde bahçesinden çıkmıyor yeri geliyor kaçıyor veya bahçe dışına çağırsa bile gelmiyor.hatta aynı kişi bir saat önce birisiyle tartışmasında küfürler savururken 1 saat sonra güçlü birisi gelince küfür bile etmiyor.bahçedende çıkmamasının sebebide haneye tecavüz olayını biliyor ve bunu zikrinde olabilecek kadar akıllı.ayrıca son günlerde cinsel organıyla oynama gibi edepsiz hareketlere de başladı.herkesin kendinden korktuğunu dile getirmekte ve kendi kortuğu kişilere de bir yere kadar üzerine gidebiliyor.kelimenin tam anlamıyla akıllı delilerden.zaten annesinin beyanıda doğuştan olmadığı sonradan olduğu yönünde.benim tahminim askere gitmemek için başadığı bu yola sonradan devam edebileceği yönünde.zira tam bilmiyorum ama belki kammakamlktan para yardımıda alıyormuş.annesininde düzenbaz olduğunu düşünüyorum.zira mahallede topallıyor ve yavaş yürüyorken eşim geçenlerde pazarda görmüş adate koşuyormuş.tahminim kendisi içinde para yardımı almakta.

asıl sormak istediğim başka ama biraz anlatıp kafanızda canlandırmak istedim ki farklı bir çözüm önerisi olabilir diye düşündüm.

şimdi bu kişinin yüzünden çoçuklar veya bayanlar rahat sokağa çıkmaz oldu.mahallede sinirlenp üzerine yürüyenler yok değil mi var ama herkes adamın raporundan ve deli bahnesinden korkuyor.dediği gibi zaten deli olsa ya öldüreceksin ya da kolunu bacağını kırıp yürüyemiyecek pozisyona gelinceye kadar döveceksin.ama kanunlarımız onu da insandan sayıyor.(kızmayın gerçekten deli olduğuna inansam bu sözü söylemezdim)

biz bu adamdan nasıl kurtulabiliriz??imza topladık bügün kaymakamlığa götürmüşler onlar biz birşey yapamayız imzalarınızı muhtara verin oda savcılığa götürsün demiş.muhtarla konuştup muhtara göre şeker gibi adammış.dediğim gibi adam tam bir tiyatro oyuncusu işine gelince gayet bilgili ve kültürlü dersniz.isatediği zaman kibar ve çok düzgün konuşmalar yapabiliyor.zaten ayrıca yaptığı hareketler doğru olsa akıl hastanesine yatırırlar.anlıyacağınız muhtar işe yaramaz.benim klimaya servise gelen kişi mahalelerinde ki böyle bir aileyi imza toplayıp kammakamlıpa şikayetle çıkarttıklarını anlatmıştı.etrafta bu tip sözleride duymuyor değiliz.
    gerçektn varmı böyle bir uygulama.imza toplasak gerçekten çıkarabilirmiyiz?kaç imza ve tam olarak nereye başvurmak gerekiyor.

buraya yazmamın sebebi söylentilerden kurtulup siz değerli hukukçulardan doğru bilgileri alıp mücadeleyi başlkalarının imzalarıyle ve kendi bireyler çabalarımla çözmek.anlıyacağınız burada yok kardeşim kanunen hiç birşey yapamazsınız denilirse de gidecem deli diye geçinen vatandaşa bak kardeşim ben veya ailenden birine sözlü veya fiziki bir hareketin olursa sana hak ettiğini yapacağım diyeceğim.ondan sonra da dediğimi yapmak için önce demir bir boru bulup ilk hareketinde de aylarca alçıda yatacak şekilde kolununu bacağını kırabileceğim kadar kemiklerini kırmayı düşünüyorum.( şiddete karşı olsamda son çarem bu maalesef )

yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.
    Boruyu elinizden kaptırmamaya bakın,zira kaparsa, size yapabileceklerinin herhangi bir cezası da olmayacaktır Kaymakamlığın maaş bağlamasını sağlayabilecek dr.-heyet raporuna rağmen inanmadığınız o delinin.

Nerede
    Kayseri
    İletiler
    1.135
    Blog yazıları
    144
    Dilekçeler Sözleşmeler
    1
    Dosya Yükleme
    0

5237 Sayılı Kanun (TCK)

Kişilerin huzur ve sükununu bozma

MADDE 123. - (1) Sırf huzur ve sükûnunu bozmak maksadıyla bir kimseye ısrarla; telefon edilmesi, gürültü yapılması ya da aynı maksatla hukuka aykırı başka bir davranışta bulunulması hâlinde, mağdurun şikâyeti üzerine faile üç aydan bir yıla kadar hapis cezası verilir.
    "Bu coğrafyanın en acil ihtiyacı kurtarıcılardan kurtulmaktır."

"Sonrakilere de fırsat vermek lazım"

İletiler
    26
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

hocam o kadarını bende biliyorum.ayrıca bende sağlık sektöründeyim.o verilen raporların kaçının hakkıyla verildiği konusu da bence tartışmaya açık.benim inanmadığım sizin inandığınız o çakma delininde davranışlarını epeydir takipteyim.sizde izmirdeymişsiniz.dua edinde biz kovaladıktan sonra sizin komşunuz olmasın.o zamnda böyle savunur musunuz merakta ediyorum.sorunu yaşamadan insani duygularla mesaj yazmak kolay.sanki bizim insani duygularımız yok.
    not:bu yazdıklarımdan sonra forumdan atılırsam da umrum da değil.doğru söyleyeni malum dokuz köyden kovarlarmış.

Alıntı Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Boruyu elinizden kaptırmamaya bakın,zira kaparsa, size yapabileceklerinin herhangi bir cezası da olmayacaktır Kaymakamlığın maaş bağlamasını sağlayabilecek dr.-heyet raporuna rağmen inanmadığınız o delinin.
    - - - Updated - - -

benim inanmadıgım kaymakamlığın ve sayın erdoğan kırcalı beyinde inandığı deli raporundan dolayı sanırım olmaz diye düşünüyorum.bu arada malum deli bir rivayete göre manisaya gitmiş tedaviye.1 ay içerisinde de iyileşmiş ve şimdi geri gelecekmiş.sorunuma mağdurun yanında olarak cevap verdiğiniz ve çözüm sundugunuz için çok teşekkür ederim.ayrıca benim bildiğimi bana öğretmemeye kalkmadıgınız içinde cok teşekkür ederim.

Alıntı İsmail Arslan rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    5237 Sayılı Kanun (TCK)

Kişilerin huzur ve sükununu bozma

MADDE 123. - (1) Sırf huzur ve sükûnunu bozmak maksadıyla bir kimseye ısrarla; telefon edilmesi, gürültü yapılması ya da aynı maksatla hukuka aykırı başka bir davranışta bulunulması hâlinde, mağdurun şikâyeti üzerine faile üç aydan bir yıla kadar hapis cezası verilir.

Nerede
    istanbul
    İletiler
    99
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

akıllı delilerdendir o. askere gitmemek ve devletten maaş almak için yapıyordur o hareketleri , bunları yapmazsam bana maaş vermezler ve askere gönderirler diye bilinçaltını şartlandırmış.

Sebeb = sonuç ilişkisinden haberdar.

Savcılığa verirseniz büyük ihtimal onu o mahalleden taşınmasına sebeb olurlar ve ayrıca madem o kadar deli ne işi var mahallelerde , gitsin yataklı akıl hastanelerinde yatsın. Seçim kendisinin ya ömür boyu o yataklı akıl hastanelerinde kalır veya bir an önce iyileşip askerleriğinide yapar ve bir işe girip çalışır.

İnsanların delirmesine şaşırmıyorum ama ilaçlar o kadar geliştiki bir insanın bu zamanda akıl hastası olarak kalması imkansız.

Beyninden vurulanı bile düzeltiyorlar , beyninde kimyası bozulmuş birisinin düzelmemesi günümüzde imkansız. Şizofreni diye bir hastalık tarihe karışırken insanların şizofreni rolünü oynamasında bence kendi rahatlıklarını bozmama ve toplumun kahrını çekeceğime ben deli olurum toplum benim kahrımı çekerim düşüncesi var.

Seninde dediğin gibi çok rahat saldırganlık dürtülerini güçlü görünce denetleyebiliyor. Klasik insan davranışı güçlüyü görünce kaç , zayıfı görünce ez. Yani normal bir insan davranışı sergiliyor , savcılığa verip attırın derim mahalleden , olmadı akıl hastanesinde ömür boyu dursun. Devletinde biraz daha fazla akıl hastanelerinde yatak kapasitesi açması lazım. Orada da bol bol zaten fırçayı yer. Kaçacak yer arar. Seçim kendisinin.

+ Konuyu Yanıtla

Bu sayfada bulunan kavramlar:

https:www.hukuki.netshowthread.php104922-Mahalledeki-rahatsizlik-verenleri-nasil-gonderebiliriz

kac imza rahatsizliga lazim

mahallede deli var

imza toplayıp mahalleden attırma

mahalledeki deli rapotlu adami

bir insani imza toplayarak mahalleden uzaklastirmak

mahallede blunan bir deliyi nasil gondeririz

Muhtar nereyE sikayet edilirmahallede rahatsizlikbir insanin mahalladen uzaklastirilmasi icin ne gerekiyorkortugunda ne yapmak lazimmahalleye rahatsizlik veren binainsanlara rahatsizlik verenleri nereye sikayet etmelizsokakta akli dengesi olmayan deliyi nereye sikayet etmeliyizmahallenin cocuklari seni rahatsiz ederse ne yapilmalicevreye rahatsizlik verenler nereyemahallemiz de rahatsiz oldugumuz biri oldugunda ne yapmaliyizmahalleden rahatsiz olma sikayet etmemahalleye rahatsizlik vermenin cezasi mahallede rahatsiz edilmenin cezasiakil hastasini belediye sikayetakil sagligindan suphe ettiklerimizi nereye sikayet ederizetrafi rahatsiz edeni sikayet hattimahallede deli var ne yapmalimahalleye rahatsizlik verenleri nasil gonderilir
Forum