Mahalledeki rahatsızlık verenleri nasıl gönderebiliriz?
bizim mahalleye yaklaşık 7-8 ay önce anne ve oğul oturan 2 kişi taşındı.adam 30-35 yaş civarı ve annesinin dediğine göre askere bile gitmemiş ve akli dengesi bozuk olduğuna dair de raporu varmış.bunun doğruluğunu tam olarak bilmiyoruz.bu adam etrafına sözlü olarak sözlü olarak saldırıyor,hakaret ve küfür ediyor.akli dengesi bozuk imajı oluşturacak hareketler danslar konuşmalar hepsi mevcut.ama benim gözlemlerim sonucu ben akli dengesinin bozuk olduğuna inanmıyorum.tam tersi fazlasıyla akıllı olduğunu düşünüyorum.evi giriş katı saıylır ve bahçesi var.birisine sataştığında fiziksel olarak güçünün yetebieleceğini düşündüğü zaman eline bir taş vs alıp çıkıyor.ama fiziksel olarak güçlü biri denk geldiğinde bahçesinden çıkmıyor yeri geliyor kaçıyor veya bahçe dışına çağırsa bile gelmiyor.hatta aynı kişi bir saat önce birisiyle tartışmasında küfürler savururken 1 saat sonra güçlü birisi gelince küfür bile etmiyor.bahçedende çıkmamasının sebebide haneye tecavüz olayını biliyor ve bunu zikrinde olabilecek kadar akıllı.ayrıca son günlerde cinsel organıyla oynama gibi edepsiz hareketlere de başladı.herkesin kendinden korktuğunu dile getirmekte ve kendi kortuğu kişilere de bir yere kadar üzerine gidebiliyor.kelimenin tam anlamıyla akıllı delilerden.zaten annesinin beyanıda doğuştan olmadığı sonradan olduğu yönünde.benim tahminim askere gitmemek için başadığı bu yola sonradan devam edebileceği yönünde.zira tam bilmiyorum ama belki kammakamlktan para yardımıda alıyormuş.annesininde düzenbaz olduğunu düşünüyorum.zira mahallede topallıyor ve yavaş yürüyorken eşim geçenlerde pazarda görmüş adate koşuyormuş.tahminim kendisi içinde para yardımı almakta.
asıl sormak istediğim başka ama biraz anlatıp kafanızda canlandırmak istedim ki farklı bir çözüm önerisi olabilir diye düşündüm.
şimdi bu kişinin yüzünden çoçuklar veya bayanlar rahat sokağa çıkmaz oldu.mahallede sinirlenp üzerine yürüyenler yok değil mi var ama herkes adamın raporundan ve deli bahnesinden korkuyor.dediği gibi zaten deli olsa ya öldüreceksin ya da kolunu bacağını kırıp yürüyemiyecek pozisyona gelinceye kadar döveceksin.ama kanunlarımız onu da insandan sayıyor.(kızmayın gerçekten deli olduğuna inansam bu sözü söylemezdim)
biz bu adamdan nasıl kurtulabiliriz??imza topladık bügün kaymakamlığa götürmüşler onlar biz birşey yapamayız imzalarınızı muhtara verin oda savcılığa götürsün demiş.muhtarla konuştup muhtara göre şeker gibi adammış.dediğim gibi adam tam bir tiyatro oyuncusu işine gelince gayet bilgili ve kültürlü dersniz.isatediği zaman kibar ve çok düzgün konuşmalar yapabiliyor.zaten ayrıca yaptığı hareketler doğru olsa akıl hastanesine yatırırlar.anlıyacağınız muhtar işe yaramaz.benim klimaya servise gelen kişi mahalelerinde ki böyle bir aileyi imza toplayıp kammakamlıpa şikayetle çıkarttıklarını anlatmıştı.etrafta bu tip sözleride duymuyor değiliz.
gerçektn varmı böyle bir uygulama.imza toplasak gerçekten çıkarabilirmiyiz?kaç imza ve tam olarak nereye başvurmak gerekiyor.
buraya yazmamın sebebi söylentilerden kurtulup siz değerli hukukçulardan doğru bilgileri alıp mücadeleyi başlkalarının imzalarıyle ve kendi bireyler çabalarımla çözmek.anlıyacağınız burada yok kardeşim kanunen hiç birşey yapamazsınız denilirse de gidecem deli diye geçinen vatandaşa bak kardeşim ben veya ailenden birine sözlü veya fiziki bir hareketin olursa sana hak ettiğini yapacağım diyeceğim.ondan sonra da dediğimi yapmak için önce demir bir boru bulup ilk hareketinde de aylarca alçıda yatacak şekilde kolununu bacağını kırabileceğim kadar kemiklerini kırmayı düşünüyorum.( şiddete karşı olsamda son çarem bu maalesef )
yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.
Cevap: Mahalledeki rahatsızlık verenleri nasıl gönderebiliriz?
elmekoz rumuzlu üyeden alıntı
bizim mahalleye yaklaşık 7-8 ay önce anne ve oğul oturan 2 kişi taşındı.adam 30-35 yaş civarı ve annesinin dediğine göre askere bile gitmemiş ve akli dengesi bozuk olduğuna dair de raporu varmış.bunun doğruluğunu tam olarak bilmiyoruz.bu adam etrafına sözlü olarak sözlü olarak saldırıyor,hakaret ve küfür ediyor.akli dengesi bozuk imajı oluşturacak hareketler danslar konuşmalar hepsi mevcut.ama benim gözlemlerim sonucu ben akli dengesinin bozuk olduğuna inanmıyorum.tam tersi fazlasıyla akıllı olduğunu düşünüyorum.evi giriş katı saıylır ve bahçesi var.birisine sataştığında fiziksel olarak güçünün yetebieleceğini düşündüğü zaman eline bir taş vs alıp çıkıyor.ama fiziksel olarak güçlü biri denk geldiğinde bahçesinden çıkmıyor yeri geliyor kaçıyor veya bahçe dışına çağırsa bile gelmiyor.hatta aynı kişi bir saat önce birisiyle tartışmasında küfürler savururken 1 saat sonra güçlü birisi gelince küfür bile etmiyor.bahçedende çıkmamasının sebebide haneye tecavüz olayını biliyor ve bunu zikrinde olabilecek kadar akıllı.ayrıca son günlerde cinsel organıyla oynama gibi edepsiz hareketlere de başladı.herkesin kendinden korktuğunu dile getirmekte ve kendi kortuğu kişilere de bir yere kadar üzerine gidebiliyor.kelimenin tam anlamıyla akıllı delilerden.zaten annesinin beyanıda doğuştan olmadığı sonradan olduğu yönünde.benim tahminim askere gitmemek için başadığı bu yola sonradan devam edebileceği yönünde.zira tam bilmiyorum ama belki kammakamlktan para yardımıda alıyormuş.annesininde düzenbaz olduğunu düşünüyorum.zira mahallede topallıyor ve yavaş yürüyorken eşim geçenlerde pazarda görmüş adate koşuyormuş.tahminim kendisi içinde para yardımı almakta.
asıl sormak istediğim başka ama biraz anlatıp kafanızda canlandırmak istedim ki farklı bir çözüm önerisi olabilir diye düşündüm.
şimdi bu kişinin yüzünden çoçuklar veya bayanlar rahat sokağa çıkmaz oldu.mahallede sinirlenp üzerine yürüyenler yok değil mi var ama herkes adamın raporundan ve deli bahnesinden korkuyor.dediği gibi zaten deli olsa ya öldüreceksin ya da kolunu bacağını kırıp yürüyemiyecek pozisyona gelinceye kadar döveceksin.ama kanunlarımız onu da insandan sayıyor.(kızmayın gerçekten deli olduğuna inansam bu sözü söylemezdim)
biz bu adamdan nasıl kurtulabiliriz??imza topladık bügün kaymakamlığa götürmüşler onlar biz birşey yapamayız imzalarınızı muhtara verin oda savcılığa götürsün demiş.muhtarla konuştup muhtara göre şeker gibi adammış.dediğim gibi adam tam bir tiyatro oyuncusu işine gelince gayet bilgili ve kültürlü dersniz.isatediği zaman kibar ve çok düzgün konuşmalar yapabiliyor.zaten ayrıca yaptığı hareketler doğru olsa akıl hastanesine yatırırlar.anlıyacağınız muhtar işe yaramaz.benim klimaya servise gelen kişi mahalelerinde ki böyle bir aileyi imza toplayıp kammakamlıpa şikayetle çıkarttıklarını anlatmıştı.etrafta bu tip sözleride duymuyor değiliz.
gerçektn varmı böyle bir uygulama.imza toplasak gerçekten çıkarabilirmiyiz?kaç imza ve tam olarak nereye başvurmak gerekiyor.
buraya yazmamın sebebi söylentilerden kurtulup siz değerli hukukçulardan doğru bilgileri alıp mücadeleyi başlkalarının imzalarıyle ve kendi bireyler çabalarımla çözmek.anlıyacağınız burada yok kardeşim kanunen hiç birşey yapamazsınız denilirse de gidecem deli diye geçinen vatandaşa bak kardeşim ben veya ailenden birine sözlü veya fiziki bir hareketin olursa sana hak ettiğini yapacağım diyeceğim.ondan sonra da dediğimi yapmak için önce demir bir boru bulup ilk hareketinde de aylarca alçıda yatacak şekilde kolununu bacağını kırabileceğim kadar kemiklerini kırmayı düşünüyorum.( şiddete karşı olsamda son çarem bu maalesef )
yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.
Boruyu elinizden kaptırmamaya bakın,zira kaparsa, size yapabileceklerinin herhangi bir cezası da olmayacaktır Kaymakamlığın maaş bağlamasını sağlayabilecek dr.-heyet raporuna rağmen inanmadığınız o delinin.
5237 Sayılı Kanun (TCK)
Kişilerin huzur ve sükununu bozma
MADDE 123. - (1) Sırf huzur ve sükûnunu bozmak maksadıyla bir kimseye ısrarla; telefon edilmesi, gürültü yapılması ya da aynı maksatla hukuka aykırı başka bir davranışta bulunulması hâlinde, mağdurun şikâyeti üzerine faile üç aydan bir yıla kadar hapis cezası verilir.
"Bu coğrafyanın en acil ihtiyacı kurtarıcılardan kurtulmaktır."
hocam o kadarını bende biliyorum.ayrıca bende sağlık sektöründeyim.o verilen raporların kaçının hakkıyla verildiği konusu da bence tartışmaya açık.benim inanmadığım sizin inandığınız o çakma delininde davranışlarını epeydir takipteyim.sizde izmirdeymişsiniz.dua edinde biz kovaladıktan sonra sizin komşunuz olmasın.o zamnda böyle savunur musunuz merakta ediyorum.sorunu yaşamadan insani duygularla mesaj yazmak kolay.sanki bizim insani duygularımız yok.
not:bu yazdıklarımdan sonra forumdan atılırsam da umrum da değil.doğru söyleyeni malum dokuz köyden kovarlarmış.
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Boruyu elinizden kaptırmamaya bakın,zira kaparsa, size yapabileceklerinin herhangi bir cezası da olmayacaktır Kaymakamlığın maaş bağlamasını sağlayabilecek dr.-heyet raporuna rağmen inanmadığınız o delinin.
- - - Updated - - -
benim inanmadıgım kaymakamlığın ve sayın erdoğan kırcalı beyinde inandığı deli raporundan dolayı sanırım olmaz diye düşünüyorum.bu arada malum deli bir rivayete göre manisaya gitmiş tedaviye.1 ay içerisinde de iyileşmiş ve şimdi geri gelecekmiş.sorunuma mağdurun yanında olarak cevap verdiğiniz ve çözüm sundugunuz için çok teşekkür ederim.ayrıca benim bildiğimi bana öğretmemeye kalkmadıgınız içinde cok teşekkür ederim.
İsmail Arslan rumuzlu üyeden alıntı
5237 Sayılı Kanun (TCK)
Kişilerin huzur ve sükununu bozma
MADDE 123. - (1) Sırf huzur ve sükûnunu bozmak maksadıyla bir kimseye ısrarla; telefon edilmesi, gürültü yapılması ya da aynı maksatla hukuka aykırı başka bir davranışta bulunulması hâlinde, mağdurun şikâyeti üzerine faile üç aydan bir yıla kadar hapis cezası verilir.
akıllı delilerdendir o. askere gitmemek ve devletten maaş almak için yapıyordur o hareketleri , bunları yapmazsam bana maaş vermezler ve askere gönderirler diye bilinçaltını şartlandırmış.
Sebeb = sonuç ilişkisinden haberdar.
Savcılığa verirseniz büyük ihtimal onu o mahalleden taşınmasına sebeb olurlar ve ayrıca madem o kadar deli ne işi var mahallelerde , gitsin yataklı akıl hastanelerinde yatsın. Seçim kendisinin ya ömür boyu o yataklı akıl hastanelerinde kalır veya bir an önce iyileşip askerleriğinide yapar ve bir işe girip çalışır.
İnsanların delirmesine şaşırmıyorum ama ilaçlar o kadar geliştiki bir insanın bu zamanda akıl hastası olarak kalması imkansız.
Beyninden vurulanı bile düzeltiyorlar , beyninde kimyası bozulmuş birisinin düzelmemesi günümüzde imkansız. Şizofreni diye bir hastalık tarihe karışırken insanların şizofreni rolünü oynamasında bence kendi rahatlıklarını bozmama ve toplumun kahrını çekeceğime ben deli olurum toplum benim kahrımı çekerim düşüncesi var.
Seninde dediğin gibi çok rahat saldırganlık dürtülerini güçlü görünce denetleyebiliyor. Klasik insan davranışı güçlüyü görünce kaç , zayıfı görünce ez. Yani normal bir insan davranışı sergiliyor , savcılığa verip attırın derim mahalleden , olmadı akıl hastanesinde ömür boyu dursun. Devletinde biraz daha fazla akıl hastanelerinde yatak kapasitesi açması lazım. Orada da bol bol zaten fırçayı yer. Kaçacak yer arar. Seçim kendisinin.
bir insani imza toplayarak mahalleden uzaklastirmak
,
mahallede blunan bir deliyi nasil gondeririz
,
Muhtar nereyE sikayet edilir,
mahallede rahatsizlik,
bir insanin mahalladen uzaklastirilmasi icin ne gerekiyor,
kortugunda ne yapmak lazim,
mahalleye rahatsizlik veren bina,
insanlara rahatsizlik verenleri nereye sikayet etmeliz,
sokakta akli dengesi olmayan deliyi nereye sikayet etmeliyiz,
mahallenin cocuklari seni rahatsiz ederse ne yapilmali,
cevreye rahatsizlik verenler nereye,
mahallemiz de rahatsiz oldugumuz biri oldugunda ne yapmaliyiz,
mahalleden rahatsiz olma sikayet etme,
mahalleye rahatsizlik vermenin cezasi ,
mahallede rahatsiz edilmenin cezasi,
akil hastasini belediye sikayet,
akil sagligindan suphe ettiklerimizi nereye sikayet ederiz,
etrafi rahatsiz edeni sikayet hatti,
mahallede deli var ne yapmali,
mahalleye rahatsizlik verenleri nasil gonderilir
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Clicking Here TLO lookup
02-05-2025, 13:42:01 in Askerlik Hukuku