Merhabalar,

Ben özel bir bankadaana kasa-gişe görevlisi olarak çalışmaktayım. 2012 yılı temmuz ayında bir müşteriye 10.000 Euro hesabından ödeme yaptım. Dekontta müşterinin imzası bulunmakta. Dekontun bir örneği ve hesap cüzdanının son işlenmiş hali müşteriye para ile birlikte verildi. Buna rağmen işlemden yaklaşık 4 ay kadar sonra müşteri kendisine 10.000 Euro değil de 5.000 Euro verdiğim iddiasıya müdüriyete şikayette bulundu. Buradan bir sonuç alamayınca da Bankanın genel müdürlüğüne şikayeti taşıdı. Ocak 2013'te Şubeye teftiş geldi ve yaklaşık 20-25 gün süren bir soruşturma geçirdim. Nisan ayı itibarı ile soruşturma raporu hala elime ulaşmadı. Ben zaten bilerek veya bilmeyerek birşey yapmadığımı biliyorum. Teftiş Kurulu da olumsuz bir görüşte olsaydı bugüne kadar işten çıkartmaya varacak bir yaptırımla dönmüş olurdu. Şimdi ben, beni zimmete para geçirme iddiasıyla haksız yere şikayet eden bu kişi hakkında nasıl bir yol izleyebilirim? Dava açabilmek için illa soruşturma raporunun çıkmasını mı beklemeliyim?