Mrb İlk Once Boyle Faydalı bır sıte actıgınız ııcın tsk ederım sıze benım basımdan gecen bır olayı anlatmak ıstıyorum konu hakkında bılgı verırsenız sevınırım ben sıvasda devlet hastanesınden özel guvenlık gorevlısıyım ve gece sadece 1 guvenlık nobet tutuyor benım nobetcı oldugum bır gece saat sabaha karsı 4 cıvarında oturacagımız yer olmadıgından dolayı acıl servısde bır hemsıre arkadasım oldugu ıcın ısınmak adına yanına gıttım ve sabah olması icin zaman gecırmeye basladık hastanede kamara sıstemı oldugu ıcın acıl servısdekı kamaranın tam acılı olmadıgını gordum ve duzeltmeye calıstım ama duzeltemedım ıyıce acısı bozuldu. sabah bashekım ve mudur gelıp bakdıklarında kamarada herhangı bır kırılma olmadıgını ve sadece kamaranın yerınden cıkdıgını gormusler.benı aradılar kamara kırıldı sen nasıl kırarsın kamarayı kamarayı bılerek boyle yaptın ordakı bayan hemsıreye ahlaka aykırı bıseyler yapmak ıcın boyle yaptın falan fılan dedıler ben hemen gerı geldım hastaneye olayı anlattım ve bana dedıklerı tamam bır daha olması bız yanlıs anlamadık ama baska bırıne ızlettırsek bunu yanlıs anlar dedıler tamam dedım bır daha yapmam dedım ama bashekım bana hıc bır idarı sorusturma acmadan gıdıp bızı savcılıga vermıs bız bunu 6 7 gun sonra ogrendık hemsıre hanım benı aradı ahmet abı bızı mahkemeye vermısler dıye ve gıdıp bayanın anlatması soyle sayın savcım oyle bırsey yokdur o benım abımdır evlı ve bır cocuk babasıdır. ben bekar 19 yasında bır bayanım boyle bırsey asla olamaz dedı savcı hanım zaten bellı kamara kayıtlarından bundan bısey cıkmaz demıs tabıkı ben kendı kendımı yıyorum o gunden berı psıkolojım bozuk sonunda savcı hanım benı cagırdı ve bana sordum boyle bısey olmadıgını o benım kardesım oldugunu ve benım su anda esımle boşanma aşamasında oldugumuzu anlattım ve savcı hanım zaten bundan bısey olmuyacagını banada anlattı su anda hastanede bana ve bayan arkadasımıza yanlıs gozle bakılıyor ve bundan cok rahatsızım ailemle aram acıldı huzurum kacdı cok huzursuzum benım bıraz arastırmam sonucu başhekım bana ilk once ıdarı sorusturma acması lazımmıs ondan sonra gıdıp savcılıga verebılırmıs ve savcılıgıda bashekım degıl mudur acması gerekıyormus su anda buyuk bır sucun ıcındeler bana hemı iftira attılar hemı yanlıs yol izledıler sımdı ben başhekıme 50 mılyarlık tazmınat davası acmak ıstıyorum bunun ıcın ne yol ızlemelıyım ve haklı olurmuyum bu konu hakkında benı bılgılendırırsenız sevınırım saygılar