Herkesse Selamlar,

Ilk once kendi hakimda biraz anlatmak isterim. Boylece inanirim bana daha kolay yardimci olursunuz. Simdiden tessekur ederim.

Ben 1950 yilinda dogdum. Gurcistan vatandsi olarak.

2008 beri Turkiye vatandasi oldum. Turkiyede 1992 den 2000 yilina kadar calisma iznim vardi ve calistim, her sene vergilerim odenmisti.

Suan benim adima birlestirilen gun sayisi 300 gun olarak gosterilmis ve diger gunler baska bir kisinin adina birlestirilmistir. Yurtisinda yani Gurcistandaise calisdigim gun sayisi 5180 olarak gorunmektedir.

Subat 2010 senesinde, emekli maasim bagalanmasi icin dilekce yazmistim ancak 2013 subat ayinda bana onay verildi ve Gurcistanda calistigim birlesmeler hala birlestirilmedi ki kocam icin Birlestirildi.

Kisacasi, 2010 senesinden 2013 kadar bana ayirilan emekli maasim aylik 79 lira olarak verildi.

Bir kac gun once gorevli olan arkadas benim Gurcistanda calistim gunlerin birlestirilmesi icin dilekce yazmaya yardim etti ve bana kalan gunleri birlestirme isleri devam ediyor.

Bu komik bir hikyayeden kurtulup bana yalnis yapildigndan supeleniyorum ve normalde benim hakkim olan 3 sene emekli maasimi almak icin ne yapmam gerektigni sormak isterim.

Not. Gurcistandan gonderilen butun evraklari Sosyal kurum ankarada 4 kes kayvetmis ve butun islemleri 4 defa baslamak zorunda kalmistim.

Acaba avukat mi tutsam yoksa nasil hakkimi hakedim artik bilemiyorum.

Bana lutfen yardimci olun.

Tessekur ederim.

Gul.