Herkese iyi günler dilerim..

Sizlerden naçizane bir görüş almak istiyorum.. Bir zamanlar Eşimin çalıştığı fatura bank sahipleri başka bir ilçede açılacak olan şubeleri eşimin üzerine yaptılar. zorla da olsa 4 şubenin 2 şubesini borçsuz olarak kendilerine tekrar devrettik fakat bir süre sonra yeni tahsil edilen faturaların tutarlarının ilgili kuruma ödenmediği anlaşıldı ve eşim ve devrettiğimiz ortak göz altına alındı.. çıkarıldığı mahkemede eşim serbest yargılanırken diğer ortak tutuklandı fakat bir süre sonra tekrar serbest bırakıldı.. duruşmalar oldu vs asıl sahip kaçaktı.. sonradan yakalanmış başka şehirlerde aynı düzeneği kurup milleti dolandırmış ve yakalanmış şu an ceza evinde..başka bir olaydan ve bu olayın sonucu savcılığa verdiği ifadede eşimin ortak değil çalışan olduğunu belirtti.. fakat son duruşmaya geldiğinde eşimin ortak olduğunu ve zorla imzalattığı 4.000 tl lik senetleri sundu mahkemeye..bizim borcumuz olmamasına rağmen bizim üzerimize olan şubelerden şikayetleri hakimin gözleri önünde ödedik.. asıl sahibin ve diğer ortağin bizim çalışan olduğumuza dair ifadeleri mevcut..ayrıca şahitler de var..ben buna benzer bir olay var mı diye içtihat veya mahkeme kararı aradım.. fakat bulamadım.. bana yardımcı olabilecek bir arkadaşınız varmıdır acaba diye konu açmak istedim.. biliyorum direk böyle sorulacak bir forum değil burası fakat elimden gelen ancak bu kadar..şimdiden teşekkür ediyorum