Merhabalar,,konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum , ama pek çok konuda sıkıntım var,, bilen bu işin uzmanları olan birilerinde ciddi anlamda yardım bekliyorum
bi dersanede rehber öğretmenim,açıköğretimdednde bi bölüm okuyorum,,dersanede izin sıkıntısı oluyor.gerçi toplasanız bir dönemde toplam 2 gün izin almış oluyorum,
Geçenlerde müdür ben izin vermedim kendin gittin izin almandan bıktım maaşından kesicez zgibi şeyler söyledi baya bi tartıştık. Şikayet edeceğimi söyledim.diğer rehberlikçi bir çok kez sınav için günlerce yoktu ,eşit davranmıyor yani,,
Şimdi ben bu durumda neler yapabilirim,nasıl hakkımı arayabilirim,kurum olarak pek çok açıkları var. 30 ağustos gibi bir resmi tatilde dersane açıktı ve ders işlendi, bunlar (yasal olmayan)sınıf defterlerinde yazıyo yoklamalar hocaların imzaları falan var o defterlerde,diğer rehberlikçi kayıt dışı sigortasız çalışıyo (gerçi kendi istememiş sigortayı)) ,,ücretler asgari ücretten yatırılıyor,,
Eğer önümüzdeki ay maaşımdan keserse ben de gidip bi şekilde hakkımı aramak istiyorum..