Merhaba

Ben webmaster lık yaparak geçimini sağlayan bir kişiyim. Daha önceden bir kaç sitesini yaptığım iyi bir müşterim, eskort sitesi yaptırmak istiyor. Burada içerik olarak reklam veren eskortların katolog bilgelerini yayınlayacak ve bu başvuran kişilerden reklam ücreti alacak. Samimi olmak gerekirse eskortluk Türkiye'de gerçek manasını bulmuyor. Bu işi hakkı ile yapanların yanında fuhuş yapanlar kendilerini maskeliyor. Şu an var olan bir çok eskort sitesi olmasına rağmen eğer bu suç teşkil ediyorsa müşterime böyle bir hizmet vermeyi düşünmüyorum. Eğer bu suç ise müşterimi ikna etmek için bu durumun benim, kendisinin ve hosting firmasının kanun önündeki durumu nedir diye anlatmam gerekiyor. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Detaylı ayrıntı için
Eskort sitelerini incelediğimiz de bu kişilerin fuhuş amaçlı reklam verdiğini net olarak görüyoruz. Müşterime bunu anlattığımda "bana ne kardeşim ben fuhuş yaptırmıyorum yer sağlamıyorum sadece reklam hizmeti veriyorum" diyor ama başıma da iş almak istemem doğrusu