İnternet üzerinden ukash kart satmak istiyorum yasal olarak yapmak istiyorum
Şimdiden bana yardimci olacaklara çok teşekkur ediyorum. İnternet üzerinden bir çok sitede gecerliliği olan ve Türkiyede resmi bir satici olmatan bu kart ön ödemeli bir kart sistemi şöyle anlatiyim önceden kontur alıyorduk telefona arkasindaki kodu yazinca kontur telefona yuklenıyordu ukash kart da aynı sey belli miktarda icerinde € para biriminde olan kodu alıyorsun ve siteye yaziyorsun. 30.000 tane sitede kullaniliyor facebook daki oyunlarda, skype kontur alırken bıle kullanılıyor. Bu karti ben yurtdişindan toptan olarak ucuz alim yapacam Türkiyede yasal olarak satmak istiyorum bu işi yapan çok site var googleye ukash yazarsaniz zaten göreceksiniz bir kaçı hariç hiç biri faturali veya şirket hesabiyla işlem yapmiyor bunlarin yaptiklari yasal mi ? Yasal değilse eğer ben satarsam nasil yasal bir halde satabilirim ukash kartlarini. Dinlediğiniz icin teşekkurler.
Cevap: İnternet üzerinden ukash kart satmak istiyorum yasal olarak yapmak istiyorum yardimci olun ! ! !
bu kartları bu ülkede yasal olarak satman imkansız,sattığın kartların kumarhanede kullanılmaması gerekirki onu hiç zannetmiyorum.Yasal bir şirket kurabilirsin ama sattığın mal T.C kanunlarına aykırı olmamalı.
Cevap: İnternet üzerinden ukash kart satmak istiyorum yasal olarak yapmak istiyorum yardimci olun ! ! !
Anladim çok teşekkur ediyorum peki bu karti Türkiyede çok kişi satiyor bunlardan bir kaç taneside şirket acarak yapiyorlar bu nasil oluyor yani neden engellenmiyor. Benim kafami bu kariştirdi.
Bence eğer yasak ise, sebebi başka bir şey olmalı. Kumar oynanabilmesi değil.
Çünkü örneğin Merkez Bankası da Türk Lirası tedavül ediyor, ve bunlarla kumar oynanabiliyor.
Türk Lirası ile oynanan kumarlardan Merkez Bankası mı sorumlu?
Öylede olabilir sonuçda ben satacak olsam mesela ben bilemem ki adam bu kodla kumar mi oynayacak yoksa alişverişmi yapacak. Önemli olan bu kartin faturalandirilmasi bence.
trakus rumuzlu üyeden alıntı
Öylede olabilir sonuçda ben satacak olsam mesela ben bilemem ki adam bu kodla kumar mi oynayacak yoksa alişverişmi yapacak. Önemli olan bu kartin faturalandirilmasi bence.
size katılıyorum ama kredi kartı ile kumar oynayıp sonra bankayı mahkemeye veren çok. o sebeple sağlam bir hukuk buronuzun olması gerekir bence böyle bir işe girişeceksiniz.
Hukukçu değilim, tüm yazdıklarım kendi yorumlarımdır.
“The future is unknowable but the past should give us hope.” –Winston Churchill
frmax rumuzlu üyeden alıntı
size katılıyorum ama kredi kartı ile kumar oynayıp sonra bankayı mahkemeye veren çok. o sebeple sağlam bir hukuk buronuzun olması gerekir bence böyle bir işe girişeceksiniz.
bir muhasebeciye ve avukata danişacam tabii ki de sadece burada bir fikir edinmek icin yazdim. yardimci olanlara teşekkür ediyorum. yinede tam olarak bilga sahibi olan arkadaşlari yardim etmeye davet ediyorum.
trakus rumuzlu üyeden alıntı
Şimdiden bana yardimci olacaklara çok teşekkur ediyorum. İnternet üzerinden bir çok sitede gecerliliği olan ve Türkiyede resmi bir satici olmatan bu kart ön ödemeli bir kart sistemi şöyle anlatiyim önceden kontur alıyorduk telefona arkasindaki kodu yazinca kontur telefona yuklenıyordu ukash kart da aynı sey belli miktarda icerinde € para biriminde olan kodu alıyorsun ve siteye yaziyorsun. 30.000 tane sitede kullaniliyor facebook daki oyunlarda, skype kontur alırken bıle kullanılıyor. Bu karti ben yurtdişindan toptan olarak ucuz alim yapacam Türkiyede yasal olarak satmak istiyorum bu işi yapan çok site var googleye ukash yazarsaniz zaten göreceksiniz bir kaçı hariç hiç biri faturali veya şirket hesabiyla işlem yapmiyor bunlarin yaptiklari yasal mi ? Yasal değilse eğer ben satarsam nasil yasal bir halde satabilirim ukash kartlarini. Dinlediğiniz icin teşekkurler.
Bana mail adresinizi kısa mesaj olarak göndermeniz mümkün mü acaba, aynı konuda araştırmalar yapıyorum bende ve bazı konularda yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.Bu arada benim gmail adresim ekleyebilirsiniz.
Konu karneos tarafından (11-01-2013 Saat 16:28:33 ) de değiştirilmiştir.
Sebep: Ek.
KKTC de bir uluslararası şirket kurabiliriz sizler için burada bununla ilgili bir yasal kısıtlama yok satış yapabilirsiniz.
üstelik uluslararası şirketler yurtdışına iş yapmak için kanunlaştırılmışlardır. yani satışlarınız yurtdışına olur ve sabit bir vergi ödersiniz. onun dısında % 1 gibi sembolik bir vergisi vardır. banka hesapları açarsınız ve para transfeleri yapabilirsiniz.
ben kktc de bir mali müşavirim ve bu konularda çok deneyimliyim sizlere yardımcı olabilirim.
Adamda tam sana göre açıklamış bu tanımı ''Haksız çıkar sağlama amaçlı örgütlü (organize) suç hakkında da çok değişik görüşler ileri sürülmüş olmakla beraber, bu kavram kısaca, “üç veya daha fazla kişinin gizlice bir araya gelerek işbirliği yapmak suretiyle devamlı bir şekilde, yasadışı yollarla haksız kazanç sağlamak amacıyla
suçlar işlemesi” şeklinde tarif edilebilir. Organize suçlarda ortada birden fazla suçlu vardır; bunlar birden fazla suç işlemek niyetiyle birbirleriyle ilişki içerisindedirler ve bu ilişkiyi devam ettirmek arzusunu taşırlar.''
olgi rumuzlu üyeden alıntı
KKTC de bir uluslararası şirket kurabiliriz sizler için burada bununla ilgili bir yasal kısıtlama yok satış yapabilirsiniz.
üstelik uluslararası şirketler yurtdışına iş yapmak için kanunlaştırılmışlardır. yani satışlarınız yurtdışına olur ve sabit bir vergi ödersiniz. onun dısında % 1 gibi sembolik bir vergisi vardır. banka hesapları açarsınız ve para transfeleri yapabilirsiniz.
ben kktc de bir mali müşavirim ve bu konularda çok deneyimliyim sizlere yardımcı olabilirim.
.... buradan bana ulaşabilirsiniz.
Banada yardım etsene.
Konu hukukokudum tarafından (30-07-2013 Saat 16:58:06 ) de değiştirilmiştir.
1994'te evlendim.2002'de eşimin üzerine bir daire aldım.Yasal olarak yarı hissesi benim.Hissemi nakite çevirmek istiyorum.Boşanırsam kolay.Fakat ben...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Wmic Windows Activation Key and...
03-05-2025, 14:36:12 in Aile Hukuku