Herkese selamlar.2.5 ay önce 2 arkadaşımla birlikte izmirden manisaya sahibinden.com dan bulduğum 2. el motosikleti almak üzere gittik.satıcının güvenilir ve cevresinde de saygın bir esnaf olduğunu görerekten kendisine güvendim ve motosikletten anladığını düşündüğüm arkadaşımın tavsiyesiyle de; ve satıcının kesinlikle kazasız ve orjinal km sinde ve kefil olduğunu söylemesi üzerine aracı değerinde bir fiyata satın aldım.daha sonra tesadüfen tramerde km sinin düşürüldüğünü ve motosikletin kazalı olduğunu öğrendim ve derhal aldığım kişiyi aradım ve oda kendisinin de bilmediğini söyledi.bunun üzerine; suan param yok ama sen aldığın fiyata internete koy 1-2 ay içinde satılmazsa tekrar benden alacağını söyledi.fakat 1 ay geçtikten sonra telefonlarıma bakmadı ve benimle iletişime geçmedi.başka telefonla arattırdığımda ise kendsini rahatsız etmemizi söyledi.

Bu durumu kendime yediremiyorum.ve hakkımı aramak istiyorum.forumda bununla ilgili konuları takip ettim ama sonuçlarını göremedim.acaba bu durumda hakkımı nasıl arayabiliirim ve bununla ilgili sonuçlanmış bir emsal var mı? şimdiden teşekkür ederim..
saygılar....